Zendium Tandpasta tandvlees protect - Drogist Regentesse
Menu
Zendium Tandpasta tandvlees protect

Zendium Tandpasta tandvlees protect

Zendium Tandpasta tandvlees protect

€ 5,09 € 4,84  Omschrijving

  Zendium bevat dezelfde natuurlijke enzymen en proteïnen die je mond gebruikt om zichzelf te beschermen.

  Het is wetenschappelijk bewezen dat Zendium, met een prebiotisch effect, de goede bacteriën in de mond stimuleert en de slechte vermindert [1], door het orale microbioom te balanceren. Zendium geeft natuurlijke mondbescherming voor gezond tandvlees, [2], sterke tanden en een frissere adem tot wel 12 uur lang.[3]

  1. Verwijst naar de gezondheid van tandvlees gerelateerd aan bacteriesoorten in tandplak, die een significante verandering vertoonden gedurende een wetenschappelijk onderzoek van 14 weken met 102 deelnemers.
  2. Gebaseerd op de resultaten van een wetenschappelijk onderzoek met 113 mensen die Zendium gebruikten, VK 2017.
  3. In vivo onderzoek bij 93 deelnemers gedurende 4 weken, regelmatig gebruik, VK 2017.

  Zendium tandpasta bevat 100% natuurlijke enzymen die de goede bacteriën in de mond bevorderen en daarmee de mond op natuurlijke wijze beschermt.

  - Zonder SLS-schuimmiddel: Zendium schuimt zacht en bevat geen SLS (Sodium Lauryl Sulphate), een schuimmiddel dat hard kan zijn voor de gevoelige delen van de mond.
  - Milde smaak: Zendium gebruikt milde ingrediënten waardoor het zacht is en geschikt voor zelfs de gevoelige mond.
  - Geen verandering in smaak: omdat Zendium geen SLS bevat verandert na het tandenpoetsen de smaak van je eten en drinken niet.
  - Bevat fluoride om het glazuur te beschermen.
  *Vergeleken met een standaard tandpasta met SLS-schuimmiddel.

  Ingredienten
  Aqua, Hydrated Silica, Sorbitol, Glycerin, Steareth-30, Xanthan Gum, Aroma, Carrageenan, Disodium Phosphate, Sodium Fluoride, Amyloglucosidase, Citric Acid, Zinc Gluconate, Sodium Saccharin, Sodium Benzoate, Glucose Oxidase, Potassium Thiocyanate, Lysozyme, Colostrum, Lactoferrin, Lactoperoxidase, CI 77891. Bevat Natriumfluoride (1450 ppm F). Bevat EI- en MELKeiwitten

  Gebruik
  Gebruik voor kinderen van zes jaar of jonger niet meer tandpasta dan de grootte van een erwt. Zorg dat ze zo min mogelijk tandpasta inslikken. Help met tandenpoetsen. Raadpleeg een (tand)arts als uw kind fluoride in een andere vorm gebruikt.

  Zendium Tandpasta tandvlees protect bestel je snel en veilig online bij Drogist Regentesse. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden.

  Specificaties

  Artikelnummer960744
  EAN nummer8710604793636
  inhoud 75 ml
  collectie Mondverzorging
  Productsoort Tandpasta

  Shop meer