Zechsal Magnesium olie spray - Drogist Regentesse
Menu
Zechsal Magnesium olie spray

Zechsal Magnesium olie spray

Zechsal Magnesium olie spray

€ 13,63



  Omschrijving

  Zechsal Magnesium olie spray

  Zechsal magnesiumolie is de hoog geconcentreerde vloeibare vorm van magnesiumchloride, opgelost in water. Het wordt magnesiumolie genoemd omdat het olieachtig aanvoelt. Magnesiumolie is uitermate geschikt om snel en effectief magnesium via de huid op te nemen. Handig en voordelig in gebruik, voor het hele lichaam. 

  De beste plekken om magnesium op te nemen zijn de voeten, de oksels en de buikstreek. Maar als u last heeft van kramp of gespannen spieren dan is het ook verstandig de plek zelf te behandelen.

  - Zuivert en herstelt.

  Ingredienten
  31% magnesiumchloride, aqua.

  Gebruik
  Gebruik dagelijks 15 tot 20 sprays (ca. 200 mg, de helft van de dagelijkse behoefte). Laat het minimaal 10 minuten inwerken. Daarna afspoelen indien gewenst. Een lichte tinteling en een warm gevoel zijn normaal en duiden erop dat het magnesium wordt opgenomen. Uw huid wordt aangenaam soepel en u kunt nagenieten van de totale ontspanning. 

  Tip: als de huid warm is (bv na het douchen of na inspanning) bevordert dit de opname sterk. Vermijd contact met uw ogen of open wondjes, dit kan een bijtend gevoel geven.

   

  Zechsal Magnesium olie spray bestel je snel en veilig online bij Drogist Regentesse. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden.

  Specificaties

  Artikelnummer874619
  EAN nummer8717953047922
  inhoud 100 ml
  collectie Gezondheid

  Shop meer