Yours Healthcare Recept voor anti aging - Drogist Regentesse
Menu
Yours Healthcare Recept voor anti aging

Yours Healthcare Recept voor anti aging

Dr. Gert Schuitemaker is apotheker en doctor in de geneeskunde.

€ 17,30  Omschrijving

  Dr. Gert Schuitemaker is apotheker en doctor in de geneeskunde. Hij houdt zich al vanaf 1980 bezig met de orthomoleculaire geneeskunde volgens de principes van tweevoudig Nobelprijswinnaar Linus Pauling. Schuitemaker is hoofdredacteur van de tijdschriften ORTHO en Fit met Voeding. Hij is tevens oprichter en oud-voorzitter van de beroepsvereniging Maatschappij ter Bevordering van de Orthomoleculaire Geneeskunde (MBOG) en ex-president van de International Society for Orthomolecular Medicine (ISOM, zetel Toronto).

  Wist u dat de huid pas als laatste aan de beurt komt bij de verdeling van vitaminen en mineralen? Dus past na de vitale organen als hart, nieren en hersenen, en ook alle andere weefsels in het lichaam? Aan onze buitenkant is daarom vaak als eerste te zien wat we van binnen tekortkomen. Dit is de reden dat eventuele voedingstekorten zich het eerst manifesteren in huid, haren en nagels.

  Dit boek gaat over een mooie buitenkant (beauty) en tegelijk een gezond binnenkant (gezondheid). Voor man en vrouw, ongeacht de leeftijd. Iedere cel in het lichaam moet worden gevoed, elke dag opnieuw. Ook ons uiterlijk is goeddeels afhankelijk van de voedingsstoffen die we tot ons nemen. Een gevarieerd en mediterraan voedingspatroon kan een wezenlijke bijdrage leveren aan uw fysieke uitstraling, aangevuld met voedingssupplementen. Veel fruit en verse groenten zijn onontbeerlijk.

  Yours Healthcare Recept voor anti aging bestel je snel en veilig online bij Drogist Regentesse. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden.

  Specificaties

  Artikelnummer905017
  EAN nummer9789076161129
  inhoud Boek
  collectie Gezondheidsproducten
  Productsoort Boeken over gezondheid

  Shop meer