Wartner Wrattenpleister - Drogist Regentesse
Menu
Wartner Wrattenpleister

Wartner Wrattenpleister

Wartner Wrattenpleister

€ 28,49  Omschrijving

  Wartner Wrattenpleister
  - Verwijdert elke type wrat.
  - Camoufleert.
  - Beschermt en voorkomt verspreiding.

  Medisch hulpmiddel.

  Toepassing
  Verwijdering van wratten

  Ingrediënten
  Katoen, Salicylzuur 40%

  Gebruik
  Neem een pleister van de transparante folie en plak het direct op de wrat. Als de pleister groter is dan de wrat, knip de pleister dan tot het juiste formaat om alleen het oppervlak van de wrat te bedekken. De pleister kan gemakkelijk worden afgeknipt. Gebruik indien nodig een normale pleister voor extra fixatie. Wij raden aan om de pleister de hele nacht te laten zitten en de volgende ochtend te verwijderen. Herhaal de behandeling elke nacht, totdat de wrat volledig is verwijderd. U kunt voor het aanbrengen van de wrattenpleister ongeveer 10 minuten een warm bad nemen. Dit helpt de huid te verzachten. Droog uw huid goed af voordat u de wrattenpleister aanbrengt.
  Aanbevolen behandelingsduur: 7 dagen. U kunt de wrattenpleisters ook overdag aanbrengen om te camoufleren en verspreiding te voorkomen.

  Waarschuwingen
  Langdurig gebruik (>12 weken) kan uw huid aantasten, in dat geval stop de behandeling en raadpleeg een arts. Gebruik niet op een ontstoken huid, sneetjes of op normale huid zonder wrat.
  Alleen voor uitwendig gebruik.

  Distributeur:
  Omega Pharma NV
  Venecoweg 26
  9810 Nazareth
  Belgie

  Wartner Wrattenpleister bestel je snel en veilig online bij Drogist Regentesse. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden.

  Specificaties

  Artikelnummer843681
  EAN nummer8710537042368
  inhoud 24 stuks
  Productsoort Overig
  Z-Index 16579534

  Shop meer