VSM Calendulan derma lotion - Drogist Regentesse
Menu
VSM Calendulan derma lotion

VSM Calendulan derma lotion

VSM Calendulan lotion

€ 10,89 € 10,35  Omschrijving

  VSM Derma Calendulan lotion

  Voor de verkoeling en verzorging van de huid. VSM Derma Calendulan lotion ondersteunt het herstellend vermogen van de huid.

  Derma Calendulan lotion verzorgt, verkoelt en hydrateert de huid. De lotion bevat natuurlijke ingrediënten waaronder Calendula officinalis (goudsbloem), Hamamelis virginiana (toverhazelaar) en kamfer. De hydraterende basis in combinatie met Calendula officinalis ondersteunt het herstellend vermogen van de huid. Het is een plantaardig middel, dus zonder dierlijke ingrediënten. De lotion heeft als eigenschap dat het makkelijk uitsmeert en snel in de huid trekt.

  Ingredienten
  Hamamelis virginiana distillate, alcohol, Calendula officinalis extract, glycerin, Persea gratissima oil, aqua, cetearyl alcohol, camphor, ceteareth-20, triethanolamine, sorbic acid, methylparaben.

  Gebruik
  De lotion op de gewenste plek(ken) aanbrengen en licht inmasseren. De handeling indien gewenst tot 3 keer per dag herhalen. Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 2 jaar. Alleen gebruiken op de intacte huid. Niet gebruiken in de omgeving van de mond, neus en ogen. 

  Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

  Waarschuwing
  Alleen voor uitwendig gebruik.
  Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 2 jaar.

  VSM Calendulan derma lotion bestel je snel en veilig online bij Drogist Regentesse. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden.

  Specificaties

  Artikelnummer828867
  EAN nummer8728300906755
  inhoud 100 ml
  collectie Gezondheidsproducten
  Productsoort Huidverzorging
  Z-Index 15813401

  Shop meer