Volatile Chakra olie 5 keel puur - Drogist Regentesse
Menu
Volatile Chakra olie 5 keel puur

Volatile Chakra olie 5 keel puur

Chakra 5

€ 17,80 € 16,02  Omschrijving

  Chakra 5

  Dit chakra wordt het keel-chakra genoemd.
  Het keel-chakra representeert elke vorm van communicatie met de buitenwereld. Als je b.v. moeilijk je gevoelens kan uiten of als je iemand iets wilt zeggen en het niet durft te zeggen door angst of dat je iets niet zegt om een ander niet te willen kwetsen kan er een blokkade optreden in het keel-chakra. Een verzachtend mengsel voor het keel-chakra en voor een betere communicatie

  Samenstelling
  kamille, mirre, roos en jeneverbes.

  Gebruik
  Lees voor gebruik altijd de bijsluiter. Hier vind je ook meer informatie over doseringen bij de diverse toepassingen.

  Veiligheidsvoorschriften
  Met uitzondering van tea tree en lavendel mogen essentiële oliën niet puur op de huid worden aangebracht. Mocht een essentiële olie per ongeluk in de ogen zijn terechtgekomen of levert een essentiële olie irritatie op, breng dan direct een vette plantenolie op de plek aan. Bij abusievelijk inwendig gebruik ook direct enkele slokken vette plantenolie drinken. Essentiële oliën lossen namelijk het beste op in bijvoorbeeld olijfolie of zonnebloemolie. Bovendien werken deze oliën direct verzachtend. Daarna direct een arts waarschuwen!

  Waarschuwing:
  Alleen onder deskundige begeleiding kunnen essentiële oliën voor inwendig gebruik worden toegepast. De aromatherapeute van Volatile raadt inwendig gebruik af. Ga hiermee nooit zelf experimenteren! Houd oliën altijd buiten bereik van kinderen. Een aantal essentiële oliën mogen niet worden gebruikt bij baby’s of tijdens de zwangerschap.

  Volatile Chakra olie 5 keel puur bestel je snel en veilig online bij Drogist Regentesse. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden.

  Specificaties

  Artikelnummer538366
  EAN nummer8715542004875
  inhoud 5 ml
  collectie Gezondheidsproducten
  Productsoort Etherische olie

  Shop meer