Vitamunda Liposomale multi - Drogist Regentesse
Menu
Vitamunda Liposomale multi

Vitamunda Liposomale multi

€ 25,95  Omschrijving

  Vitamunda Liposomale Multi

  - Ongekend hoge biologische beschikbaarheid
  - Natuurlijke liposomen volgens LipoCellTech™
  - Uitgebalanceerde samenstelling
  - Voor dagelijks gebruik

  Bevat enkel pure ingrediënten zonder toevoegingen.

  Geschikt voor vegetariërs.

  Vitamine A draagt bij aan het behoud van een normale werking van de ogen en een normale functie van het immuunsysteem.

  Vitamine C kan bijdragen aan vermindering van een vermoeid en futloos gevoel, draagt bij aan het behoud van een normale functie van het immuunsysteem tijdens en na intensieve lichamelijke inspanning, aan normale collageenvorming voor de normale functie van bloedvaten,  botten, kraakbeen, tandvlees, huid en tanden, aan normale afgifte van energie voor gebruik in het lichaam, aan normale werking van het zenuwstelsel, aan de normale functie van het immuunsysteem, aan de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress en verhoogt de ijzerabsorptie.

  Vitamine D draagt bij tot de normale opname / benutting van calcium en fosfor, aan het behoud van normale botten, aan het in stand houden van de normale spierfunctie, aan het in stand houden van normale tanden en aan de normale functie van het immuunsysteem.

  Vitamine E draagt bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress.

  Vitamine K draagt bij tot normale bloedstolling en aan het behoud van normale botten.

  Vitamine B1 draagt bij aan een normaal energieleverend metabolisme, aan de normale werking van het zenuwstelsel, aan een normale psychologische functie en aan de normale werking van het hart.

  Vitamine B2 kan helpen om vermoeidheid te verminderen, ondersteunt het energieniveau door energie vrij te maken uit vet, koolhydraten en eiwitten, speelt een rol bij de bescherming van cellen tegen oxidatieve schade, is goed voor de huid, slijmvliezen en het gezichtsvermogen, heeft een positieve invloed op de werking van het zenuwstelsel en draagt bij tot het behoud van normale rode bloedcellen en het behoud van een goed ijzergehalte in het bloed.

  Niacine kan bijdragen aan het verminderen van vermoeidheid, aan een normale werking van het zenuwstelsel en aan het behoud van een normale huid.

  Vitamine B6 draagt bij aan een normaal metabolisme van eiwitten en glycogeen, aan een normale psychologische functie, aan de normale werking van het immuunsysteem, aan een normale vorming van rode bloedcellen en aan de vermindering van vermoeidheid en moeheid.

  Foliumzuur draagt bij aan de vroege ontwikkeling van het ongeboren kind tijdens de zwangerschap, aan de vermindering van vermoeidheid, aan normale bloedvorming, aan de normale functie van het immuunsysteem en heeft een rol in het proces van celdeling.

  Vitamine B12 kan bijdragen aan de vermindering van vermoeidheid, aan een normale werking van het zenuwstelsel en draagt bij aan een normale psychologische functie, aan de normale vorming van rode bloedcellen en aan een normale functie van het immuunsysteem.

  Biotine draagt bij aan de normale afgifte van energie voor gebruik in het lichaam, aan normaal gebruik van macronutriënten in het lichaam, aan de normale werking van het zenuwstelsel, aan het behoud van normaal haar en aan het behoud van een normale huid.

  Pantotheenzuur kan bijdragen aan het verminderen van vermoeidheid en aan het behoud van normale mentale prestaties.

  Selenium draagt bij aan normale spermatogenese, aan het behoud van normaal haar en nagels, aan de normale functie van het immuunsysteem, aan de normale schildklierfunctie en aan de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress.

  Manganese draagt bij aan het behoud van normale botten en aan de normale vorming van bindweefsel.

  Chromium draagt bij aan het behoud van een normale bloedsuikerspiegel.

  Molybdenum draagt bij aan een normaal aminozuurmetabolisme, beschermt het DNA, eiwitten en lipiden tegen oxidatieve schade.

  Samenstelling per capsule % RI*
  Vitamine C (Ascorbic Acid)90 mg112%
  LipoCellTech™ Liposomaal mengsel: (fosfolipiden)90 mg 
  Vitamine E (D-Alpha Tocopherol)6,7 mg56%
  Pantothenic Acid (D-Calcium Pantothenate)5 mg83%
  Vitamine B1 (Thiamin HCl)1.5 mg136% 
  Vitamine B2 (Riboflavin)1.7 mg121% 
  Vitamine B3 (Niacinamide)16 mg100% 
  Vitamine B6 (Pyridoxine HCl)1 mg71%
  Manganese (Manganese Sulfaat)1 mg50%
  Vitamine A (Beta Carotene)480 mcg60%
  Folaat (Foliumzuur)400 mcg200%
  Biotine150 mcg300%
  Molybdeen45 mcg90%
  Chromium (Chromium Picolinate)40 mcg100%
  Vitamine K1 (Phytomenadione)40mcg53%
  Vitamine K2 (MK-7 Menaquinone)40mcg53%
  Jodium (Potassium Iodide)15 mcg10%
  Selenium (L-Selenomethionine)11 mcg20%
  Trace Mineral Complex10 mcg*
  Vitamine D3 (Cholecalciferol)10 mcg200%
  Vitamine B12 (Methylcobalamin)6 mcg240%
  *% Referentie Inname    

  Ingrediënten

  Vitamine C (Ascorbic Acid), LipoCellTech™ Liposomaal mengsel, Vitamine E (D-Alpha Tocopherol), Pantothenic Acid (D-Calcium Pantothenate), Vitamine B1 (Thiamin HCl), Vitamine B2 (Riboflavin), Vitamine B3 (Niacinamide), Vitamine B6 (Pyridoxine HCl), Manganese (Manganese Sulfaat), Vitamine A (Beta Carotene), Folaat (Foliumzuur), Biotine, Molybdeen, Chromium (Chromium Picolinate), Vitamine K1 (Phytomenadione), Vitamine K2 (MK-7 Menaquinone), Jodium (Potassium Iodide), Selenium (L-Selenomethionine), Trace Mineral Complex, Vitamine D3 (Cholecalciferol), Vitamine B12 (Methylcobalamin), Hydroxypropylmethylcellulose (plantaardige capsule).

  Gebruik
  1 capsule per dag met ruim water innemen, bij een maaltijd of zoals geadviseerd.

  Fabrikant
  Vitamunda Nederland
  Kerkplein 9 - G
  3764 AW Soest

   

  Dit product is een voedingssupplement.

  Aanbevolen dosering niet overschrijden.

  Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

  Buiten bereik van jonge kinderen houden.

  Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, behalve indien anders geadviseerd op het etiket.

  Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

  Vitamunda Liposomale multi bestel je snel en veilig online bij Drogist Regentesse. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden.

  Specificaties

  Artikelnummer962097
  EAN nummer8720648885099
  inhoud 30 capsules
  Productsoort Algemeen

  Shop meer