Vitamist Nutura Q10 Ubiquinol+ - Drogist Regentesse
Menu
Vitamist Nutura Q10 Ubiquinol+

Vitamist Nutura Q10 Ubiquinol+

Vitamist Nutura Q10 Ubiquinol+

€ 26,70 € 25,37  Omschrijving

  Vitamist Nutura Q10 Ubiquinol+ - Vitaminepreparaat

  Vitamist Nutura Q10 Ubiquinol+

  Co-enzym Q10 is een vetoplosbare stof die in kleine hoeveelheden in onze voeding voorkomt. In supplementen wordt meestal ubiquinon gebruikt. Die geoxideerde vorm van Q10 wordt na inname voor een groot deel omgezet in Ubiquinol, de lichaamseigen en actieve biologische vorm van Q10.
  Deze omzetting is niet nodig bij de NUTURA Q10-Ubiquinol+. Het is de al reeds actieve vorm van Q10.
  Hoe ouder we worden, hoe moeilijker ons lichaam ubiquinon kan omzetten in de actieve Ubiquinol. En als die omzetting niet plaatsvindt, hebben we er ook niets aan. Daarom is het voor mensen van 50 jaar en ouder erg belangrijk om te kiezen voor Ubiquinol. 
  De Q10-Ubiquinol+ in de NUTURA-spray komt van Kaneka, de Japanse specialist en wereldleider op het gebied van Q10 en is gegarandeerd natuur- en lichaamsidentiek
  waardoor het de hoogst mogelijke biologische beschikbaarheid heeft.

  Geschikt voor vegetariërs

  Samenstelling per dagdosering (8 sprays) % RI*
  Ubiquinol - CO-Q1040 mg 
  Vitamine B121,25 mcg50
  Vitamine B60,21 mcg15
  Vitamine B0,17 mcg15
  *RI = Referentie Inname  

  Ingredienten
  Gezuiverd water, oplosmiddel: glycerol (vegan), Ubiquinol Q-10, plantaardige olie (MCT); SOJA LECITHINE, emulgator: polysorbaat-80, zuurteregelaar: citroenzuur; methylcobalamine (vitamine B12), pyridoxine HCI (vitamine B6), thiamine mononitraat (vitamine B1), natuurlijke smaakstof: vanille; conserveermiddel: kaliumsorbaat, ascorbinezuur (vitamine C), ascrobylpalmitaat (vitamine C), alpha-tocopherol (vitamine E)

  Gebruik

  Voor het eerste gebruik - druk 4 tot 6 maal op het pompje om deze te activeren. Rustig schudden voor gebruik. Spray direct in de mondholte, 2 sprays, 4 maal daags.  Elk buisje bevat ± 240 afgemeten sprays. Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Bewaren op kamertemperatuur. Ten minste houdbaar & chargenummer:  zie bodem spray. Voorkom sprayen in ogen. Buiten bereik van kinderen houden. 
  Dit product is niet geschikt voor kinderen onder 1 jaar.

  Bewaren op kamertemperatuur

  Fabrikant
  The Health Connection
  Hogeweg 26
  1401TL Bussum

  Dit product is een voedingssupplement.

  Aanbevolen dosering niet overschrijden.

  Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

  Buiten bereik van jonge kinderen houden.

  Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, behalve indien anders geadviseerd op het etiket.

  Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

  Vitamist Nutura Q10 Ubiquinol+ bestel je snel en veilig online bij Drogist Regentesse. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden.

  Specificaties

  Artikelnummer906428
  EAN nummer8717973863069
  inhoud 13.3 ml
  collectie Voedingssupplementen
  Productsoort Q10 en ubiquinol

  Shop meer