Vitals Vitamine D3 3000IE - Drogist Regentesse
Menu
Vitals Vitamine D3 3000IE

Vitals Vitamine D3 3000IE

Vitals Vitamine D3 3000IE

€ 26,95 € 21,56  Omschrijving

  Vitals Vitamine D3 3000IE

  In de orthomoleculaire wereld is het belang van hoge doseringen vitamine D al geruime tijd bekend. Langzamerhand weet een stortvloed aan ondubbelzinnige onderzoeksresultaten ook nationale en Europese overheidsinstellingen te overtuigen. Zowel de aanbevolen dagelijkse hoeveelheden als de maximaal toegestane doseringen blijven stijgen. Dit product bevat 75 mcg vitamine D3 (cholecalciferol), uitgedrukt in 3000 ie (internationale eenheden), gewonnen uit schapenwolvet. Deze extra hoge dosering is geschikt voor tijdelijk gebruik in de wintermaanden. Bovendien is deze dosering geschikt in situaties waarin er een verhoogde vitamine D-behoefte bestaat. Laat bij voorkeur de vitamine D-spiegel bepalen en doseer op geleide van de bloedwaarden. 

  Vitamine D3 meest effectief 
  De meest voorkomende vormen van vitamine D (calciferol) zijn vitamine D2 (ergocalciferol) en vitamine D3 (cholecalciferol). Ergocalciferol is een plantaardige vorm, terwijl cholecalciferol afkomstig is van dierlijke bron, maar ook door de mens wordt aangemaakt in de huid onder invloed van ultraviolet licht, zoals de zon (vandaar de bijnaam ‘zonnevitamine’). Deze vormen van vitamine D worden in de lever omgezet in de metaboliet calcidiol (25-hydroxyvitamine D). Calcidiol wordt naar behoefte in de nieren en andere cellen en weefsels omgezet in het biologisch actieve hormoon calcitriol (1,25-dihydroxyvitamine D). Op het gebied van suppletie is het echter belangrijk te weten dat vitamine D3 in de meeste gevallen effectiever lijkt te zijn dan vitamine D2 in het verhogen van calcidiol in het bloed en uiteindelijk calcitriol.

  Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

  - is belangrijk voor de calcium- en fosforopname voor het behoud van sterke botten en een sterk gebit
  - goed voor de spieren
  - draagt bij aan het proces van celvernieuwing
  - ondersteunt de afweer van het lichaam

  Samenstelling per dagdosering van 1 capsule:

   RI*
  Vitamine D3V® (cholecalciferol, 3000 ie)75 µg1500%
  * RI = Referentie-inname  

  Ingredienten
  Antiklontermiddel (calciumzouten van vetzuren), rijstconcentraat (Oryza sativa), hydroxypropylmethylcellulose (vegetarische capsule), cholecalciferol (uit algen), leucine, silicium (uit bamboe, Bambusa vulgaris).

  Gebruik
  1 capsule per dag bij een (vetbevattende) maaltijd met water innemen. Houd u aan de aanbevolen dosering.

  Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen tot en met 10 jaar (wettelijk verplichte vermelding voor producten met méér dan 20 µg vitamine D per dagdosering).

  Fabrikant:
  Vitals Pieter Lieftinckweg 29 1505 HX Zaandam

  Dit product is een voedingssupplement.

  Aanbevolen dosering niet overschrijden.

  Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

  Buiten bereik van jonge kinderen houden.

  Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, behalve indien anders geadviseerd op het etiket.

  Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

  Vitals Vitamine D3 3000IE bestel je snel en veilig online bij Drogist Regentesse. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden.

  Specificaties

  Artikelnummer952969
  EAN nummer8716717002986
  inhoud 100 vcaps
  collectie Voedingssupplementen
  Productsoort Vitamine enkel
  Subcategorie 2 Vitamine D
  Z-Index 16210409

  Shop meer