Vitals Pea pure 400 mg palmitoylethanolamide - Drogist Regentesse
Menu
Vitals Pea pure 400 mg palmitoylethanolamide

Vitals Pea pure 400 mg palmitoylethanolamide

Zuivere palmitoylethanolamide

€ 65,- € 52,-  Omschrijving

  Palmitoylethanolamide (PEA, spreek uit peejaa) is een lichaamseigen stof die in de cel aangemaakt kan worden als reactie op bepaalde prikkels. Ook bevat voedsel kleine hoeveelheden van deze stof, met name eieren, pinda’s, soja, (orgaan)vlees en vis.

  De werking van PEA is in de jaren 90 ontdekt door Nobelprijswinnares Rita Levi-Montalcini. Sinds die tijd zijn er vele onderzoeken gedaan met PEA en is er gaandeweg meer bekend geworden over het werkingsmechanisme. Er bestaan meer dan 300 wetenschappelijke publicaties over deze stof.

  In bepaalde situaties waarbij er een verhoogde behoefte bestaat, kan het zinvol zijn extra PEA te nemen in de vorm van een supplement. Omdat PEA lichaamseigen is, wordt het uitstekend opgenomen uit de darm en gemakkelijk getransporteerd naar de weefsels. Na gebruik wordt het eenvoudigweg in de cel afgebroken tot zijn bouwstenen.

  PEA-opt® keurmerk
  PeaPure® van Vitals bevat uitsluitend PEA met het PEA-opt® keurmerk, die geproduceerd wordt volgens een gepatenteerd productieproces. Dit zorgt ervoor dat het product een unieke verhouding bevat van PEA-deeltjes met een verschillende grootte (verkleinde, verfijnde en ultra-verfijnde deeltjes). Palmitoylethanolamide dat niet op deze speciale manier behandeld is, kan moeilijk opneembaar zijn voor het lichaam en daardoor minder werkzaam. PEA-producten met het PEA-opt® keurmerk bevatten gegarandeerd palmitoylethanolamide met de hoogste zuiverheid en kwaliteit, en een optimale opneembaarheid. Elke batch PEA gebruikt voor PeaPure® wordt geanalyseerd op kwaliteit en zuiverheid in een onafhankelijk laboratorium.

  Vitals PeaPure® bevat 400 mg zuivere palmitoylethanolamide (met de merknaam PeaPure®) per vegetarische capsule, zonder onnodige toevoegingen.

  Samenstelling per 3 capsules (dagdosering):
  Palmitoylethanolamide (PeaPure®) 1200 mg (400 mg per capsule)

  Ingredienten
  Palmitoylethanolamide, hydroxypropylmethylcellulose (vegetarische capsule)

  Gebruik:
  Gedurende de eerste twee maanden driemaal daags een capsule bij een maaltijd met ruim water innemen of zoals geadviseerd. De dagdosering kan ook in twee keer ingenomen worden (bijvoorbeeld in de ochtend twee capsules en ’s avonds een capsule).

  Het wordt sterk aanbevolen om PeaPure minimaal twee maanden consequent te gebruiken. De meeste gebruikers van PeaPure merken na enkele weken al verschil. Na twee maanden kunt u overwegen om:
  door te gaan met de inname van tweemaal daags een capsule
  de inname terug te brengen tot eenmaal daags een capsule
  de inname te beëindigen
  Indien het resultaat na het verlagen van de dosering afneemt, wordt geadviseerd om de dosering weer te verhogen tot twee- of driemaal daags een capsule.

  Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren.

  Fabrikant:
  Vitals Voedingssupplementen
  Pieter Lieftinckweg 29
  1505 HX Zaandam

  Dit product is een voedingssupplement.

  Aanbevolen dosering niet overschrijden.

  Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

  Buiten bereik van jonge kinderen houden.

  Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, behalve indien anders geadviseerd op het etiket.

  Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

  Vitals Pea pure 400 mg palmitoylethanolamide bestel je snel en veilig online bij Drogist Regentesse. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden.

  Specificaties

  Artikelnummer830929
  EAN nummer8716717002481
  inhoud 90 vcaps
  collectie Voedingssupplementen
  Productsoort Overige vitaminen/mineralen
  Z-Index 15973689

  Shop meer