Vitals MSM GC - Drogist Regentesse
Menu
Vitals MSM GC

Vitals MSM GC

€ 44,95 € 35,96  Omschrijving

  Vitals MSM GC

  MSM-GC bevat ingrediënten van topkwaliteit: MSM (OptiMSM®), glucosamine (Glucosagreen®), chondroïtine (ChondroPure®) en vitamine C (Ester-C®). Het voordeel van het gebruik van deze merkingrediënten is dat de producenten hiervan uitzonderlijk veel waarde hechten aan onderzoek naar de ontwikkeling, verbetering, werking, productie, gebruik en veiligheid van hun producten. Dit is een continu proces waarbij de hoogste kwaliteit als maatstaf dient.

  MSM is de afkorting van methylsulfonylmethaan, ofwel organisch gebonden zwavel. MSM bevat ruim 34% elementair zwavel en bevat bovendien twee methylgroepen. Het wordt van nature aangetroffen in regenwater, vers fruit en verse groenten. Moedermelk is de rijkste natuurlijke bron van MSM. Het belang van MSM voor het leven op aarde is groot.

  Productiemethode 
  Hoewel MSM een natuurlijke stof is, zou het ondoenlijk zijn MSM op natuurlijke wijze te winnen. Er zouden zoveel bomen gekapt moeten worden, dat zou niet wenselijk zijn. De grondstoffen die nu gebruikt worden zijn DMSO, water en waterstofperoxide. Via een ingewikkeld proces wordt DMSO vervolgens omgezet in MSM. Het is hierbij van groot belang dat de toegepaste productiemethode tot een zuiver eindproduct leidt. En dat blijkt bij de productie van MSM helaas niet vanzelfsprekend te zijn. De dure distillatiemethode, die eventuele verontreinigingen die voor kunnen komen in de grondstoffen effectief verwijdert, heeft in dit opzicht de absolute voorkeur boven de vaak toegepaste (veel goedkopere) kristallisatiemethode.

  Kwaliteit van OptiMSM®
  Vitals gebruikt uitsluitend MSM van Bergstrom Nutrition (OptiMSM®). Bergstrom investeert al jaren in onderzoek naar de ontwikkeling, verbetering, werking, productie, gebruik en veiligheid van OptiMSM®. Dit is een continu proces waarbij de hoogste kwaliteit als maatstaf dient. Zo worden voor het productieproces alleen de beste materialen en grondstoffen gebruikt. Bovendien past Bergstrom een unieke meervoudige distillatiemethode toe die als superieur wordt gezien binnen de branche. De productie vindt op één plek plaats, namelijk in Noord-Amerika. De productiefaciliteit wordt uitsluitend gebruikt voor de productie van MSM. Na elke productiestap worden er testen gedaan door een onafhankelijk laboratorium. Op deze manier blijft de kwaliteit gewaarborgd tijdens het gehele productieproces en is het eindresultaat een zeer hoogwaardig MSM-product, namelijk OptiMSM®. Uit alle vergelijkende testen is OptiMSM ® dan ook als meest zuiver naar voren gekomen.

  Synergisten
  Glucosamine is onder andere de voorloperstof van verschillende macromoleculen zoals glycosaminoglycanen, proteoglycanen, hyaluronzuur, glycolipiden en glycoproteïnen. Deze komen in vrijwel alle lichaamsweefsels voor, maar de hoogste concentraties worden aangetroffen in kraakbeen, pezen en ligamenten. De glucosamine in dit product is van topkwaliteit en uit plantaardige bron (maïs), niet uit schaaldieren. MSM-GC is daarmee vrij van veel voorkomende allergenen. Chondroïtine (als chondroïtinesulfaat) is een bestanddeel van glycosaminoglycanen. 

  - met alleen de beste ingrediënten in relevante doseringen
  - 400 mg MSM (OptiMSM®)
  - 250 mg glucosamine-HCl (Glucosagreen®)
  - 225 mg chondroïtinesulfaat (ChondroPure®)
  - aangevuld met 60 mg vitamine C (uit Ester-C®)

  Vitamine C draagt bij tot normale collageenvorming voor de normale werking van het kraakbeen

  Samenstelling per dagdosering van 2  tabletten % RI*
  MSM (OptiMSM®) 800 mg 
  Glucosamine-HCL (Glucosagreen®)
  (bevat 400 mg elementair glucosamine) 
  500 mg 
  - waarvan glucosamine417 mg 
  Chondroïtinesulfaat (ChondroPure®) 450 mg 
  Calciumascorbaat met vitamine C-metabolieten
  (Ester-C®)
  160 mg 
  waarvan vitamine C120 mg150%
  *RI = Referentie-inname  

  OptiMSM® is een geregistreerd handelsmerk van Bergstrom Nutrition. EU-Patent Nr. 0103836 en Nr. 0200526.
  Glucosagreen® is een geregistreerd handelsmerk van Cargill.
  ChondroPure® is een geregistreerd handelsmerk van Sioux Pharm, Inc.
  Ester-C® is een geregistreerd handelsmerk van The Ester-C Company. Ester-C® wordt gemaakt onder US Patent no. 4822816 en 5070085. 

  Ingrediënten
  Methylsulfonylmethaan (MSM), glucosaminehydrochloride (plantaardig), chondroïtinesulfaat (uit runderkraakbeen), vulstoffen (microkristallijne cellulose [cellulosegel], vernette cellulosegom, rijstzemelenextract), calciumascorbaat, glansmiddelen (hydroxypropylcellulose, hydroxypropylmethylcellulose, stearinezuur, glycerol, carnaubawas), antiklontermiddel (rijstvezels).

  Gebruik
  1-2 keer per dag 2 tabletten bij een maaltijd met water innemen.

  Bewaren
  Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren.

  Fabrikant
  Vitals Voedingssupplementen
  Pieter Lieftinckweg 29
  1505 HX Zaandam

  Dit product is een voedingssupplement.

  Aanbevolen dosering niet overschrijden.

  Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

  Buiten bereik van jonge kinderen houden.

  Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, behalve indien anders geadviseerd op het etiket.

  Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte
  .

  Vitals MSM GC bestel je snel en veilig online bij Drogist Regentesse. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden.

  Specificaties

  Artikelnummer712777
  EAN nummer8716717000975
  inhoud 120 tabletten
  collectie Voedingssupplementen
  Productsoort Glucosaminen chrondroitine MSM
  Z-Index 15234177

  Shop meer