Vitals Cordyceps biologisch - Drogist Regentesse
Menu
Vitals Cordyceps biologisch

Vitals Cordyceps biologisch

Vitals cordyceps biologisch

€ 34,95 € 27,96  Omschrijving

  De Cordyceps sinensis, zoals deze al sinds eeuwen kan worden gebruikt in het verre oosten, groeit onder andere in Nepal op een hoogte van meer dan 3000 meter. Omdat Cordyceps onder natuurlijke omstandigheden alleen goed gedijt op deze hoogte, is deze paddenstoel zeer zeldzaam. Cordyceps-MRL™ wordt geproduceerd in de Verenigde Staten door een producent die in staat is om deze paddenstoel te kweken voor toepassing in een voedingssupplement. 

  Productieproces
   De kweek vindt plaats onder streng gecontroleerde omstandigheden, zodat zowel het mycelium als het jonge vruchtlichaam van de paddenstoel tot ontwikkeling komt. Als voedingsbodem wordt steriele, biologisch geteelde rijst gebruikt, waarmee gezorgd wordt voor een eindproduct dat vrij is van contaminanten en ongewenste micro-organismen. De basiscultuur waar de producent vanuit gaat bij elke kweek van Cordyceps-MRL™, is daadwerkelijk afkomstig uit de Nepalese hooglanden, waardoor Cordyceps Biologisch vergelijkbare eigenschappen heeft met de oorspronkelijke wilde paddenstoel. Als laatste stap in het productieproces wordt de Cordyceps bij lage temperatuur gedroogd en vermalen tot een poeder. De lage temperatuur is nodig voor het behoud van de natuurlijke eigenschappen van de aanwezige fytonutriënten, die bij een te hoge temperatuur verloren zouden gaan. Er wordt met opzet niet gestandaardiseerd op een bepaalde inhoudsstof omdat in het geval van Cordyceps het gehele complex van voedingsstoffen van belang is. 

  Biologisch
   De actieve ingrediënten van biologische voedingssupplementen zijn gegarandeerd van natuurlijke oorsprong en niet synthetisch gefabriceerd. Daarnaast wordt bij de productie zoveel mogelijk rekening gehouden met milieu, dier en mens. In allerlei voorschriften is vastgelegd wat daaronder wordt verstaan. Er worden onder andere geen chemische bestrijdingsmiddelen, kunstmest of genetisch gemodificeerde organismen gebruikt. Het instituut Skal Biocontrole controleert of de voorschriften worden nageleefd en of een product biologisch genoemd mag worden. Biologische producten zijn herkenbaar aan de code NL-BIO-01 en het Europees biologisch keurmerk.wordt verstaan. Er worden onder andere geen chemische bestrijdingsmiddelen, kunstmest of genetisch gemodificeerde organismen gebruikt.

  Samenstelling per 2 capsules (dagdosering): 
  Cordyceps sinensis (Cordyceps-MRL™, biologisch)1600 mg
  Cordyceps-MRL™ is een handelsmerk van
  Mycology Research Laboratories Ltd.
   

  Ingredienten
  Cordyceps* (Cordyceps sinensis, mycelium en vruchtlichaam), hydroxypropylmethylcellulose (vegetarische capsule).
  * van biologische oorsprong

  Gebruik
  Als voedingssupplement voor volwassenen tweemaal daags 1-2 capsules bij een maaltijd met ruim water innemen, of zoals geadviseerd.

  Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, behalve indien anders geadviseerd op het etiket.

  Fabrikant:
  Vitals Voedingsupplementen
  Pieter Lieftinckweg 29
  1505 HX Zaandam

  Dit product is een voedingssupplement.

  Aanbevolen dosering niet overschrijden.

  Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

  Buiten bereik van jonge kinderen houden.

  Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, behalve indien anders geadviseerd op het etiket.

  Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte

   

  Vitals Cordyceps biologisch bestel je snel en veilig online bij Drogist Regentesse. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden.

  Specificaties

  Artikelnummer840413
  EAN nummer8716717003570
  inhoud 60 capsules
  collectie Voedingssupplementen
  Productsoort Mycotherapie Paddestoelen
  Z-Index 16595297

  Shop meer