Vitakruid Vegan omega-3 algenolie - Drogist Regentesse
Menu
Vitakruid Vegan omega-3 algenolie

Vitakruid Vegan omega-3 algenolie

Vitakruid Vegan omega-3 algenolie

€ 29,90 € 22,43  Omschrijving

  Vitakruid Vegan omega-3 algenolie
   Vetzurenpreparaat

  Het meermaals in de prijzen gevallen Algarithm®, de ontwikkelaar van AlphaMega3®, garandeert een uitzonderlijk puur Omega-3 product met tenminste 40% DHA!

  De voordelen van AlphaMega3® voor u op een rijtje:
  AlphaMega3® is een nutriënt van het prijswinnende Algarit®
  Op basis van algen en dus veganistisch
  DHA kent een legio gezondheidsbevorderende effecten
  Vloeibaar dus perfect doseerbaar
  Koploper in duurzaamheid

  AlphaMega3® is een nutriënt van het prijswinnende Algarithm®
  Op de website van Algarithm® is te lezen dat ze bij de productie van hun nutriënten uit de weg van moedernatuur proberen te blijven. Een mooie leus, maar wat houdt dat in?

  Algarithm® beschermt haar algen bij de kweek en extractie van het DHA tegen elke vorm van verontreinigende stoffen. Zo gebruiken ze een oplosmiddelvrijproces om op een natuurlijke wijze de omega-3 uit de algen te extraheren. Een fermentatieproces dat ook bij het maken van bier of kambucha gebruikelijk is staat aan de basis van dit proces. Daarbij garanderen ze een zuivere gesloten omgeving, speciaal gemaakt om de omega-3-output te maximaliseren. Een oogstwijze goedgekeurd door moedernatuur!

  Op basis van algen en dus veganistisch
  De opwaartse trend van op planten gebaseerde diëten is onmiskenbaar. Of het kiezen voor een dergelijk dieet nu voortkomt uit een afkeer tegen dierenleed, door allergieën, uit milieuoogpunt of omdat de smaak van vlees en vis je gewoonweg niet aanstaat; veganisme past bij de moderne manier van leven. Met die insteek hebben we de Vegan omega-3 algenolie ontwikkelt. Een uitzonderlijk puur Omega-3 product met tenminste 40% DHA!

  DHA kent een legio gezondheidsbevorderende effecten
  DHA is het essentieelste omega-3 vetzuur met aantoonbaar ondersteunend effect op de leerprestatie en concentratie tijdens de vroege levensjaren. Verder spelen omega-3 vetzuren een rol in de oogfunctie, hersenfunctie, hartfunctie, bloedcirculatie, bloeddruk, vetmetabolisatie, aderfunctie en de triglyceridespiegel. Een nutriënt dat bij een gezonde levensstijl niet mag ontbreken!

  Vloeibaar dus perfect doseerbaar
  De Vegan omega-3 algenolie bieden we je aan in vloeibare vorm. Dit heeft een aantal voordelen ten opzichte van een product in capsule- of tabletvorm. Zo kun je de Vegan omega-3 algenolie naar eigen wens doseren. Neem bijvoorbeeld een halve dosering bij het ontbijt en gebruik het avondmaal voor de andere helft.

  Daarnaast is het maken van tabletten of capsules een tijd- en geldrovende bezigheid. Geld en tijd die we bij de productie van het vloeibare Vegan omega-3 algenolie dus besparen, waardoor het een uiterst betaalbaar product is. De Vegan omega-3 algenolie van Vitakruid: perfect doseerbaar en uitermate vriendelijk voor je portemonnee!

  Koploper in duurzaamheid
  We vragen steeds meer van onze oceaan om aan onze omega-3 behoefte te voldoen. Toch bieden veel op planten gebaseerde omega-3's alleen hoge niveaus van alfa-linoleenzuur met korte keten, een minder biologisch actieve vorm van omega-3 vetzuren. Deze vorm vereist omzetting van het lichaam naar DHA. Dit conversieproces is inefficiënt en wordt verstoord door bepaalde kenmerken van ons Westerse dieet, zoals een relatief hoge omega 6 consumptie.

  Bij Algarithm kweken ze een wilde algensoort, gekweekt in optimale omstandigheden om de omega-3-output te maximaliseren. Hierdoor is een kleinere hoeveelheid algen nodig voor een grotere opbrengst omega-3!

  DHA is o.a. goed voor het gezichtsvermogen, de hersenen en de triglyceridenspiegel.
  De inname van DHA door de moeder, draagt bij tot een goede ontwikkeling van de ogen van de foetus en bij zuigelingen die borstvoeding krijgen.

  Samenstelling per dagelijkse dosering (1,1ml): RI*
  DHA (40% DHA, omega 3)1250 mg**
  Waarvan DHA:500 mg**
  * Referentie Inname  
  ** Geen RI vastgesteld  

  Ingredienten
  Algenolie DHA 40%, rozemarijn olie (rosmarinus officinalis)

  Gebruik
  Neem 24 druppels (1,1 ml) per dag.

  Fabrikant:
  Vitakruid BV
  Jacobus Spijkerdreef 430
  2132 PZ Hoofddorp

  Dit product is een voedingssupplement.

  Aanbevolen dosering niet overschrijden.

  Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

  Buiten bereik van jonge kinderen houden.

  Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, behalve indien anders geadviseerd op het etiket.

  Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

  Vitakruid Vegan omega-3 algenolie bestel je snel en veilig online bij Drogist Regentesse. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden.

  Specificaties

  Artikelnummer959333
  EAN nummer8717438691282
  inhoud 50 ml
  collectie Voedingssupplementen
  Productsoort Vitamine multi
  Geschikt voor Veganisten
  Z-Index 16781864

  Shop meer