Vitakruid Saffraan 28 mg (Affron) & bioperine - Drogist Regentesse
Menu
Vitakruid Saffraan 28 mg (Affron) & bioperine

Vitakruid Saffraan 28 mg (Affron) & bioperine

Vitakruid Saffraan & L-Theanine

€ 29,90  Omschrijving

  Vitakruid Saffraan 28 mg (Affron) & Bioperine

  Saffraan is afkomstig van de stamper van de Crocus sativus, een plant die voornamelijk groeit in Italië, India, Spanje, Griekenland, Iran en Frankrijk. In deze landen is het kruid dan ook razend populair. 

  Kruid uit Ayurveda
  Wellicht hadden ze eeuwen geleden binnen de Ayurvedische geneeskunde nog geen kennis over neurotransmitters, de gezondheidsbevorderende effecten van saffraan werden al uitgebreid benut.

  Affron® is beste saffraan wereldwijd
  Dit product bevat een hoogwaardig saffraanextract, in tegenstelling tot poeder. Wat het verschil maakt? Een poeder is simpelweg een fijngemalen ruw product. Een extract bevat nutriënten van een veel hogere concentratie, waardoor de werkzaamheid in verhouding ook vele malen groter is dan bij poeder.

  Daarnaast is het hoogwaardige saffraanextract uit ons product afkomstig van het gepatenteerde Affron®. Dit is een nutriëntenontwikkelaar die enkel werkt met 100% echte saffraan en een optimale kwaliteit waarborgt. Ze winnen hun extract namelijk uitsluitend uit gecontroleerde Spaanse teelt. Bovendien is de werking van Affron bevestigd in een uitgebreid onderzoek door de EFSA, de European Food Safety Authority.

  Affron bevat hoog percentage werkzame stoffen 
  Affron® is een uniek en natuurlijk saffraanextract dat is gestandaardiseerd op 3,5% lepticrosalides. Lepticrosalides is een gepatenteerde stof met de werkzame stoffen van saffraan: safranal, crocine en picrocrocine. Dit zijn ook de bestanddelen die saffraan zijn kenmerkende eigenschappen geven, zowel de gezondheidsbevorderende effecten als de uiterlijke kenmerken. 

  Zo zijn de crocinen bepaalde chemische verbindingen, die onder ander zorgen voor de karakteristieke gele kleur. Daarnaast zorgt picrocrocine voor de bittere smaak, en is safranal verantwoordelijk voor het aroma.

  Zwarte peperextract (Bioperine®) voor betere opname
  In deze formule combineren we saffraan met het gepatenteerde Bioperine®. Dit is een extract van zwarte peper dat bestaat uit maar liefst 95-98% piperine, de belangrijkste werkzame stof. Het hoogwaardige Bioperine® is klinisch getest, wat de kwaliteit wetenschappelijk bewijst. De belangrijkste reden om dit kwalitatieve zwarte peperextract toe te voegen, is omdat uit onderzoek blijkt dat het de opname van andere kruidenextracten verbetert.

  Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating
  - Saffraan is goed voor de geestelijke balans en werkt ontspannend
  - Saffraan draagt bij aan een goede gemoedstoestand
  - Saffraan ondersteunt de normale menstruatie en helpt bij ongemakken rondom de menstruatie
  - Saffraan is goed voor de werking van de spieren
  - Zwarte peper is goed voor de spijsvertering, de luchtwegen, het zenuwstelsel en het behoud van een gezonde spijsvertering 
  - Zwarte peper helpt op gewicht te blijven, is een antioxidant en ondersteunt het immuunsysteem 
  - Zwarte peper draagt bij aan de instandhouding van de normale leverfunctie en levert een bijdrage aan het gezond houden van de huid

  Samenstelling per dagdosering van 1 vega capsules: 

  Saffraan extract (Affron®, 3,5% Lepticrosalides®)

  28 mg

  Zwarte peper extract (Bioperine®, 95-98%)

  2 mg

  Ingrediënten

  Rijstmeel, HPMC (capsule), Saffraan extract (Affron® 3:1 extract), L-Leucine, bamboe extract, Piperine (Bioperine®).

  Gebruik
  Neem 1 capsule per dag. De aanbevolen dosering niet overschrijden.

   

  Fabrikant
  Vitakruid BV
  Jacobus Spijkerdreef 430
  2132 PZ Hoofddorp

   

  Dit product is een voedingssupplement.

  Aanbevolen dosering niet overschrijden.

  Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

  Buiten bereik van jonge kinderen houden.

  Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, behalve indien anders geadviseerd op het etiket.

  Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

  Vitakruid Saffraan 28 mg (Affron) & bioperine bestel je snel en veilig online bij Drogist Regentesse. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden.

  Specificaties

  Artikelnummer946315
  EAN nummer8717438691893
  inhoud 60 Vegetarische capsules
  collectie Gezondheidsproducten
  Productsoort Algemeen
  Z-Index 17069939

  Shop meer