Vitakruid Feminosan - Drogist Regentesse
Menu
Vitakruid Feminosan

Vitakruid Feminosan

Feminosan

€ 37,90 € 28,43  Omschrijving

  Feminosan

  Kruiden met mineralen.

  We staan op de eerste plaats voor kwaliteit. Daarnaast willen we de producten aanbieden voor een eerlijke prijs. Met die filosofie is ook Feminosan ontwikkeld.

  Naast de overvloed aan werkzame stoffen in Feminosan, zijn we ook op zoek gegaan naar nutriënten die de opneembaarheid en werkzaamheid van rode klaver, hop en angelica sinensis bevorderen. In die zoektocht zijn we uitgekomen bij: magnesium, een duizendpoot voor de gezondheid, l-taurine, een waardevolle schakelaar en OPC, een turbo die de werkzame stoffen effectiever laat werken. Door de hoogwaardige hulp nutriënten in Feminosan is één tablet vaak al voldoende om het gewenste doel te bereiken.

  De hoeveelheid van werkzame- en hulp nutriënten is niet het enige criterium voor een goed product tijdens de overgang. De kwaliteit van de nutriënten in de formule moeten van een hoogwaardige kwaliteit te zijn om het middel effectief te laten werken. Ook op dit vlak houden we ons aan onze merkbelofte. Zo bevat Feminosan een hoogwaardig rode klaver extract dat gestandaardiseerd is op 40%, een hoogwaardig hop extract (12½:1) en een hoogwaardig druivenpitextract van 95% (OPC).

  Goedgekeurde gezondheidsclaims:
  - Magnesium speelt een rol bij botaanmaak en het behoud van sterke botten.
  - Magnesium is goed voor de gemoedstoestand.

  Samenstelling per dagdosering van 1 tablet: RI*

  OPC

  70 mg

  **

  Rode Klaver (40% extract)

  100 mg

  **

  Hop extract (12,5:1)

  125 mg

  **

  Angelica Sinensis

  100 mg

  **

  Magnesium

  125 mg

  33%

  Taurine

  250 mg

  **
  * Referentie-inname


  Ingredienten
  L-Taurine, magnesium, Hop extract (Humulus lupulus), Angelica sinensis (Engelwortel), Rode Klaver extract (Trifolium pratense), Oligomere pro-anthocyanidinen (OPC), microcrystalline cellulose (vulstof), silicium dioxide (vulstof), magnesium stearaat (anti-klontermiddel), polysorbaat, bijenwas (glansmiddel), carnaubawas (glansmiddel).

  Gebruik
  Neem 1 tablet per dag. Tenzij anders geadviseerd.

  Fabrikant
  Vitakruid BV
  Jacobus Spijkerdreef 430
  2132 PZ Hoofddorp

  Dit product is een voedingssupplement.

  Aanbevolen dosering niet overschrijden.

  Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

  Buiten bereik van jonge kinderen houden.

  Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, behalve indien anders geadviseerd op het etiket.

  Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte

  Vitakruid Feminosan bestel je snel en veilig online bij Drogist Regentesse. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden.

  Specificaties

  Artikelnummer723001
  EAN nummer8717438690032
  inhoud 60 tabletten
  collectie Voedingssupplementen
  Productsoort Overige vitaminen/mineralen
  Z-Index 15294706

  Shop meer