Vitakruid BCAA Poeder - Drogist Regentesse
Menu
Vitakruid BCAA Poeder

Vitakruid BCAA Poeder

BCAA’s zijn de aminozuren L-Leucine, L-Isoleucine en L-Valine.

€ 34,90 € 26,18  Omschrijving

  Vitakruid BCAA Poeder - Aminozuurpreparaat

  Bevat hoge doseringen l-leucine, l-isoleucine en l-valine

  Branched-Chain Amino Acids, oftewel BCAA’s in de volksmond, is een verzameling van de drie essentiele aminozuren l-leucine, l-isoleucine en l-valine. We noemen deze aminozuren essentieel, omdat we vertakte bouwstenen zelf niet kunnen aanmaken. We zijn dus afhankelijk van onze voeding voor een adequate BCAA inname. Idealiter zou onze aminozuurinname voor ongeveer 40% uit het hierboven genoemde trio moeten bestaan. Met name vlees, vis, eieren, zuivel, noten, zaden en bonen zijn hoogwaardige bronnen van BCAA’s. Omdat ons hedendaagse voedingspatroon nog wel eens te wensen overlaat, kan een hoog gedoseerd BCAA supplement uitkomst bieden. Het BCAA poeder van Vitakruid bevat maar liefst 1950 mg l-leucine, 975 mg l-isoleucine en 975 mg l-valine. De ideale aanvulling bij een aminozuurarm dieet!

  Ideale aminozuren samenstelling voor sporters
  BCAA’s zijn populaire supplementen onder sporters. Vooral in de combinatie van l-leucine, l-isoleucine en l-valine. Ons spierweefsel bestaat namelijk voor maar liefst een derde uit dit trio. De BCAA poeder van Vitakruid bevat leucine, isoleucine en valine, in de beste en meest wetenschappelijk onderzochte verhouding van 2:1:1!

  Goed oplosbaar in water
  Het product is goed te doseren door het bijgeleverde maatschepje en goed te mengen met water. Daardoor ook makkelijk in gebruik voor de sportfanatiekelingen die hun BCAA’s het liefst suppleren voor, tijdens of vlak na de training. Bovendien hebben we ervoor gezorgd dat het poeder niet klontert en makkelijk te roeren is!

  Toevoeging van vitamine-C
  Een onoverkoombaar probleem van dit nutriënt; we zijn zelf niet in staat de vitamine te produceren. Hierdoor zijn we volkomen aangewezen op ons voedingspatroon voor een toereikend vitamine C gehalte. Vooral in ons huidige drukke bestaan schiet het eten van voldoende groente en fruit, de voornaamste bron van vitamine C, er helaas nog wel eens bij in. Dan kan het nemen van een goed supplement een welkome aanvulling zijn. Binnen het BCAA poeder van Vitakruid is vitamine C tevens toegevoegd om de opname van l-leucine, l-isoleucine en l-valine te verbeteren.

  - Vitamine C is o.a. goed voor: de vorming van collageen, het skelet, de huid, het ijzergehalte in het bloed, de weerstand tijdens en na fysieke inspanning, het gebit en bij vermoeidheid en moeheid.
  - Eiwitten stimuleren de spiergroei en -kracht bij sportieve activiteiten

   Samenstelling per maatlepel:

  Ingrediënt RI*

  BCAA 2:1:1 granulaat

  3900 mg

  **

  - Waarvan:

    

  - L-Leucine

  1950 mg

  **

  - L-Isoleucine

  975 mg

  **

  - L-Valine

  975 mg

  **

  Vitamine C

  750 mg

  938%

  * Referentie-inname
  ** Geen RI vastgesteld

  Ingredienten
  BCAA 2:1:1 (L-Leucine, L-Isoleucine, L-Valine) granulaat, Vitamine C, Citroenaroma poeder, Stevia (natuurlijke zoetstof).

  Gebruik
  Neem 1 maal daags 1 maatlepel met een glas water of vruchtensap, behalve indien anders geadviseerd. Bij voorkeur een half uur voor de maaltijd of 2 uur erna omdat aminozuren bij de absorptie een competitie aangaan met andere aminozuren uit een maaltijd.  Zo nodig kunt u de dosering verhogen, bijvoorbeeld bij intensieve sportbeoefening. Een maatlepel is bijgesloten.

  Fabrikant
  Vitakruid BV
  Jacobus Spijkerdreef 430
  2132 PZ Hoofddorp

  Dit product is een voedingssupplement.

  Aanbevolen dosering niet overschrijden.

  Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

  Buiten bereik van jonge kinderen houden.

  Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, behalve indien anders geadviseerd op het etiket.

  Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

  Vitakruid BCAA Poeder bestel je snel en veilig online bij Drogist Regentesse. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden.

  Specificaties

  Artikelnummer839274
  EAN nummer8717438691145
  inhoud 250 gram
  collectie Voedingssupplementen
  Productsoort Overige vitaminen/mineralen
  Z-Index 16411927

  Shop meer