Utermohlen Module 4 steriele producten - Drogist Regentesse
Menu
Utermohlen Module 4 steriele producten

Utermohlen Module 4 steriele producten

De Utermöhlen Module 4 Steriele Producten is een van de totaal 6 letselgerichte modules voor in de Utermöhlen Bedrijfsverbanddoos BHV voorzien van letselgerichte modules

€ 8,71  Omschrijving

  De Module 4 Steriele Producten is een van de in totaal 6 letselgerichte modules voor in de HeltiQ Bedrijfsverbanddoos BHV voorzien van letselgerichte modules. De module bestaat uit producten die steriel verpakt zijn zoals een gerold snelverband, een gaaskompres en een niet verklevend wondkompres voor het opvangen van wondvocht van kleine en grote verwondingen

  De overige 5 modules in de bedrijfsverbanddoos bevatten ieder aparte producten voor bepaalde verwondingen, waarbij module 6 branchespecifiek of zelf in te delen is. Afhankelijk van het soort verwonding en de behandeling ervan kunt u een of meerdere modules gebruiken.

  De losse modules zijn gebruiksvriendelijk en zorgen voor overzicht dankzij een eigen unieke module kleur. Bovendien kunt u een aangebroken module of een module met een verlopen houdbaarheidsdatum eenvoudig vervangen. Op die manier is uw bedrijfsverbanddoos te allen tijde op orde, grijpt u nooit mis en kunt u geen producten gebruiken met een verstreken houdbaarheidsdatum.

  Inhoud Utermöhlen Module 4 Steriele Producten
  1 Gerold Snelverband nr. 3 10 x 12 cm
  3 Niet verklevende wondkompressen 10 x 10 cm
  1 Wondsnelverband nr. 2, 6 x 8 cm
  1 Gerold Snelverband nr. 1, 6 x 8 cm
  4 Gaaskompressen 10 x 10 cm

  Gebruik
  Gebruik in de Bedrijfsverbanddoos BHV voorzien van letselgerichte modules.

  Fabrikant
  Utermohlen
  De Overweg 1
  8471 ZA Wolvega

  Utermohlen Module 4 steriele producten bestel je snel en veilig online bij Drogist Regentesse. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden.

  Specificaties

  Artikelnummer838409
  EAN nummer8717484007761
  inhoud 1 stuks
  leverancier MSX
  Productsoort EHBO en verbanddozen
  Z-Index 16055640

  Shop meer