Terranova Digestive enzyme complex - Drogist Regentesse
Menu
Terranova Digestive enzyme complex

Terranova Digestive enzyme complex

Terranova Digestive Enzyme Complex

€ 44,45  Omschrijving

  Terranova Digestive Enzyme Complex

  TERRANOVA DIGESTIVE ENZYME COMPLEX maakt gebruik van de enzymmaterialen en technologie van National Enzyme Company in de vorm van BioCore® Optimum Complete. Studies hebben de werkzaamheid van BioCore® Optimum Complete over een breed scala aan PH-niveaus aangetoond. 

  Bovendien, zijn de enzymen ook met succes onderworpen aan temperatuur en maagoverlevingsonderzoeken. Deze formule bevat opzettelijk geen Betaine HCl of pepsine. Pepsine is over het algemeen afkomstig van dierlijke bronnen, daarom ongeschikt voor onze veganistische producten. Bovendien kunnen betaïne HCl en pepsinesupplementen worden geassocieerd met maagirritatie als de dosering de hoeveelheid die nodig is om een maaltijd te verteren overschrijdt.

  Het unieke MAGNIFOOD COMPLEX in dit product bevat planten die de lichaamseigen afscheiding van zoutzuur en pepsine helpen stimuleren. Dit is de belangrijkste reden waarom ingrediënten zoals gevriesdroogd gember rhizome/wortel, gentiaan wortel en kardemom zijn inbegrepen.

  Kernwaarden Terranova

  Waar zijn de capsules van gemaakt?
  De capsules van Terranova zijn volledig plantaardig. Ze zijn namelijk van hydroxypropyl methylcellulose, afkomstig van houtpulp en door ons lichaam minstens zo snel oplosbaar als gelatine.

  Kan ik als vegetariër of veganist Terranova voedingssuppletie gebruiken?
  Ja. Terranova’s gehele lijn aan voedingssupplementen is volledig veganistisch, dus ook vegetarisch. Ook eventueel nieuw komende producten zullen volledig veganistisch zijn.

  Bevatten de producten van Terranova additieven?
  Nee. Terranova’s producten zijn volledig vrij van smaakstoffen, kleurstoffen, vulstoffen, bindmiddelen of andere additieven. Dit onderstreept de diepe betrokkenheid van Terranova’s ontwikkelaar Stephen Terrass bij de kwaliteit van de producten én bij u als eindgebruiker.

  Wat betekent (het logo) MagniFood op de Terranova producten?
  MagniFood is Terranova’s overkoepelende naam voor verschillende ingrediënten samen, zoals de gewassen, fruit en kruiden. Elk product heeft echter een andere samenstelling qua gewassen, groenten, fruit en kruiden. Deze samenstelling is met zorg geselecteerd en maakt dat Terranova’s producten een meer effectieve uitwerking hebben, zoals het verbeteren van absorptie, biologische beschikbaarheid, functie en effect van de voedingsstoffen in het product. 

  Wat betekent (het logo) Phytofresh op de Terranova producten?
  PhytoFresh op Terranova’s producten betekent dat de gewassen, groenten, fruit en kruiden vers zijn gevriesdroogd.

  Terranova’s ingrediënten komen voornamelijk van de gecertificeerde boerderij; Eclectic Instituut. Hier worden de ingrediënten op piekniveaus geoogst met de hand, om vervolgens te worden gevriesdroogd. Piekniveau wil zeggen, dat planten eerst volledig volgroeid zijn, alvorens men ze van het land haalt. Dit gebeurt met de hand, zodat de planten intact blijven en niet worden beschadigd door machines. Vervolgens worden de planten binnen het uur gevriesdroogd. Dit betekent dat alle vloeistoffen, het water, eruit wordt gesublimeerd. Zo houdt men alleen de complexe structuur van de plant over, dus met vitaminen en mineralen. Door dit proces toe te passen blijft de prachtige, voedzame structuur van de plant langer behouden én hoeft het enkel licht gemalen te worden tot poeder.

  Samenstelling per dosering van 1 plantaardige capsule: 
  MAGNIFOOD COMPLEX450mg 
  Venkelzaad100mg 
  Groen gerstegras100mg 
  Gestabiliseerde rijstzetmelen100mg 
  Gemberwortel/wortelstok (vers gevriesdroogd)50mg 
  Artisjokblad (vers gevriesdroogd)50mg 
  Kardemompeul25mg 
  Gentiaanwortel25mg 
  Plantaardige capsulehuls118g 
  Protease (A. oryzae) 14,690 HUT27,6mg 
  Amylase (A. oryzae) 2,545 DU16.9mg 
  Lactase (A. oryzae) 727 ALU7.3mg 
  Glucoamylase (A. niger) 6.5 AGU7.3mg 
  Alfa Galactosidase (A. niger) 109 GalU7.3mg 
  Protease (A. niger) 36 SAPU6.8mg 
  Invertase (S. cerevisiae) 291 SU3.3mg 
  Lipase (C. rugose) 349 FIP1.9mg 
  Glucomylase (R. oryzae) 0.72 AGU1.1mg 

  Ingredienten
  Venkelzaad, Groen gerstegras, Gestabiliseerde rijstzetmelen, Gemberwortel/wortelstok (vers gevriesdroogd), Artisjokblad (vers gevriesdroogd), Kardemompeul, Gentiaanwortel, Plantaardige capsule, Protease (A. oryzae) 14,690 HUT, Amylase (A. oryzae) 2,545 DU, Lactase (A. oryzae) 727 ALU, Glucoamylase (A. niger) 6.5 AGU, Alfa Galactosidase (A. niger) 109 GalU, Protease (A. niger) 36 SAPU, Invertase (S. cerevisiae) 291 SU, Lipase (C. rugose) 349 FIP, Glucomylase (R. oryzae) 0.72 AGU

  Gebruik
  Volwassenen: 1 of 2 capsules per dag met voedsel innemen. De aanbevolen dosis niet overschrijden, behalve indien voorgeschreven door een deskundige.
  - Niet aanbevolen tijdens de zwangerschap en borstvoeding , behalve indien op advies van een deskundige. 
  - Bij gebruik naast voorgeschreven medicatie, een deskundige raadplegen alvorens dit product te gebruiken.

  Op een koele, droge plaats bewaren.

  Distributeur
  Holland Pharma
  Bosberg 41
  7271 LE  Borculo

  Dit product is een voedingssupplement.

  Aanbevolen dosering niet overschrijden.

  Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

  Buiten bereik van jonge kinderen houden.

  Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, behalve indien anders geadviseerd op het etiket.

  Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

  Terranova Digestive enzyme complex bestel je snel en veilig online bij Drogist Regentesse. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden.

  Specificaties

  Artikelnummer956013
  EAN nummer5060203790684
  inhoud 100 capsules
  collectie Gezondheidsproducten
  Productsoort Algemeen

  Shop meer