Tepe PlaqSearch tabletten - Drogist Regentesse
Menu
Tepe PlaqSearch tabletten

Tepe PlaqSearch tabletten

TePe PlaqSearch kleurt de plaque om te laten zien waar u beter moet poetsen.

€ 3,05 € 3,05  Omschrijving

  TePe PlaqSearch is een product dat met twee verschillende kleuren oude en nieuw gevormde plaque zichtbaar maakt.
  Om de tanden en het tandvlees gezond te houden is het belangrijk regelmatig plaque te verwijderen door middel van tandenpoetsen en
  interdentale reiniging.

  Om ervoor te zorgen dat zowel de tanden als het tandvlees gezond blijven, is het belangrijk regelmatig plaque te verwijderen door middel van tandenpoetsen en interdentale reiniging, anders kan de plaque tandvleesontstekingen, gaatjes en een slechte adem tot gevolg hebben. Plaque is erg moeilijk te zien, dus hoe ziet u of reiniging efficiënt genoeg is geweest? Het gebruik van een kleurtablet, welke de plaque in de mond kleurt, is een snelle en eenvoudige zichtbare zelf test voor thuis. Het grote voordeel van de TePe PlaqSearch is de tweekleurige indicatie, het toont zowel nieuwe als oude plaque.

  Gebruik
  Kauw op een PlaqSearch tablet na het tandenpoetsen en interdentaal reinigen. Spoel uw mond.
   Nu kunt u duidelijk zien waar de plaque is achtergebleven. Nieuwe plaque kleurt rood, terwijl plaque ouder dan 12 uur blauw kleurt, waardoor duidelijk te zien is waar poetsen herhaaldelijk wordt gemist.

  Tepe PlaqSearch tabletten bestel je snel en veilig online bij Drogist Regentesse. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden.

  Specificaties

  Artikelnummer877798
  EAN nummer7317400014043
  inhoud 10 stuks
  Productsoort Overig mondverzorging
  Z-Index 15865509

  Shop meer