Tepe Interdentale rager extra soft 0.7 mm licht geel - Drogist Regentesse
Menu
Tepe Interdentale rager extra soft 0.7 mm licht geel

Tepe Interdentale rager extra soft 0.7 mm licht geel

TePe interdentale ragers extra soft

€ 5,49 € 4,67  Omschrijving

  De TePe Interdentale rager extra soft heeft speciaal geselecteerde, extra zachte borstelharen voor een optimale mildheid. Aanbevolen bij gevoelige mondslijmvliezen en/of tandhalzen en diverse soorten ontstekingen van het zachte weefsel, zoals gingivitis. Ook geschikt rondom implantaten of eenvoudigweg voor wie de voorkeur geeft aan een zachtere rager. Het dagelijks gebruiken van een interdentale rager, als aanvulling op het tandenpoetsen, is een eenvoudige en efficiënte manier om uw tanden en tandvlees fris en gezond te houden. Reinigen met een interdentale rager voorkomt tandvleesontstekingen, gaatjes en een slechte adem. De reeks TePe Interdentale ragers extra soft is verkrijgbaar in 6 kleur gecodeerde maten, geschikt voor zowel de kleine als de grote interdentale ruimte. Alle maten zijn voorzien van een plastic gecoate metalen draad.

  De TePe rager origineel is verkrijgbaar in zes met kleur gecodeerde maten. Alle maten zijn voorzien van een plastic gecoate metalen draad.

  Gebruik
  Voor een optimale reiniging is het belangrijk te kiezen voor een interdentale rager van de juiste grootte. Vaak heeft u meerdere maten nodig. Uw tandarts/mondhygiënist kan u helpen de juiste ragermaat/maten te kiezen. Gebruik een interdentale rager een keer per dag, bij voorkeur ’s avonds. Beweeg de rager een paar keer heen-en-weer in iedere interdentale ruimte. Kijk in de spiegel voor eenvoudiger gebruik. Vervang de rager indien deze versleten is.

  Tepe Interdentale rager extra soft 0.7 mm licht geel bestel je snel en veilig online bij Drogist Regentesse. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden.

  Specificaties

  Artikelnummer877778
  EAN nummer7317400013206
  inhoud 6 stuks
  Productsoort Mondhygiene
  Z-Index 15905098

  Shop meer