Tepe Interdentale rager 1.5 mm zwart - Drogist Regentesse
Menu
Tepe Interdentale rager 1.5 mm zwart

Tepe Interdentale rager 1.5 mm zwart

Tepe Interdentale rager 1.5 mm zwart

€ 4,58 € 4,58  Omschrijving

  De Tepe duurzame Interdentale rager origineel is een kleine borstel speciaal ontwikkeld voor reiniging tussen de tanden, daar waar een gewone tandenborstel niet bij komt. De ragers zijn gemaakt van duurzaam materiaal en dragen bij aan de verkleinig van de CO2 voetafdruk op de aarde. Het dagelijks gebruiken van een interdentale rager, als aanvulling op het tandenpoetsen, is een eenvoudige en efficiënte manier om uw tanden en tandvlees fris en gezond te houden. Reinigen met een interdentale rager voorkomt tandvleesontstekingen, gaatjes en een slechte adem. De reeks TePe duurzame Interdentale ragers is verkrijgbaar in 9 kleur gecodeerde maten, geschikt voor zowel de kleine als de grote interdentale ruimte. Alle maten zijn voorzien van een plastic gecoate metalen draad.

  Gebruik
  Voor een optimale reiniging is het belangrijk te kiezen voor een interdentale rager van de juiste grootte. Vaak heeft u meerdere maten nodig. Uw tandarts/mondhygiënist kan u helpen de juiste ragermaat/maten te kiezen. Gebruik een interdentale rager een keer per dag, bij voorkeur ’s avonds. Beweeg de rager een paar keer heen-en-weer in iedere interdentale ruimte. Kijk in de spiegel voor eenvoudiger gebruik. Vervang de rager indien deze versleten is.

  Fabrikant
  TePe Mondhygieneprodukter AB
  Zweden

  Tepe Interdentale rager 1.5 mm zwart bestel je snel en veilig online bij Drogist Regentesse. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden.

  Specificaties

  Artikelnummer900567
  EAN nummer7317400016108
  inhoud 6 stuks
  collectie Mondverzorging
  Productsoort Mondhygiene
  Z-Index 15742989

  Shop meer