SUN Blue mountain medium roast - Drogist Regentesse
Menu
SUN Blue mountain medium roast

SUN Blue mountain medium roast

SUN - Blue Mountain - bonen - medium roast

€ 22,28 € 21,17  Omschrijving

  SUN - Blue Mountain - bonen - medium roast

  Koffie met een exotisch, fruitig aroma en een complexe, subtiele smaak. De sterke body zorgt voor een stevig maar subtiel kopje koffie. Deze medium branding is perfect voor snelfilter of cafetière.

  De koffie groeit in Papoea Nieuw Guinea in de bergachtige hooglanden op meer dan 1500 m hoogte. Ongeveer 75% van alle koffie wordt door kleine boeren verbouwd. Blue Mountain koffie komt oorspronkelijk uit Jamaica. In de jaren ‘20 van de vorige eeuw werden zaden meegenomen naar PNG, waar de omstandigheden ideaal bleken. Het proces: de boeren plukken de koffiebonen in 3 tot 5 ronden. De koffiebonen worden vervolgens gewassen en in de zon gedroogd. De groene bonen worden vervolgens afgeleverd bij IDorganics. Wij branden de koffiebonen vervolgens met het ‘slow roast proces’ in onze eigen branderij tot heerlijke koffie.

  Ingredienten
  Koffiebonen*
  *biologisch NL-BIO-01
  Herkomst: Papoea Nieuw Guinea

  Gebruik
  De bonen dienen gemalen te worden en er kan dan koffie van gezet worden. Dit kan op verschillende manieren gedaan worden.

  Koel en droog bewaren

  Fabrikant
  IDorganics
  Ronde Tocht 20
  1507CC Zaandam

  SUN Blue mountain medium roast bestel je snel en veilig online bij Drogist Regentesse. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden.

  Specificaties

  Artikelnummer930991
  EAN nummer7137572639178
  inhoud 1 kilogram
  collectie Reform/levensmiddelen
  Productsoort Thee

  Shop meer