Sugar Coated Bikini Removal Kit - Drogist Regentesse
Menu
Sugar Coated Bikini Removal Kit

Sugar Coated Bikini Removal Kit

Sugar Coated Bikini hair removal kit

€ 14,95 € 12,71  Omschrijving

  De Bikini Hair Removal Kit van Sugar Coated is een 100% natuurlijke vegan suikerwas. De exclusieve formule van Sugar Coated is gemaakt van pure suikersiroop en water. Het bevat geen citroenzuur, harsen of additieven, wat betekent dat deze formule een soepele applicatie en zachte resultaten geeft. We weten allemaal dat down under waxen niet de meest plezierige ervaring is, maar de Bikini Line Hair Removal Kit is ontworpen om uw waxervaring zo pijnloos mogelijk te maken. Sugar Coated heeft dit bereikt door Calendula toe te voegen! Deze schoonheid van een etherische olie zal uw huid helpen kalmeren, iets dat altijd een zegen is als het gaat om de bikinilijn!

  100% natuurlijke vegan suikerwas
  Vegan
  Cruelty free

  Ingredienten
  Sucrose, Aqua, Tagetes Glandulifera (Calendula Oil)

  Gebruik
  Zorg dat het te waxen gebied goed gereinigd is van vocht inbrengende crèmes, oliën en vuil. Breng vervolgens eventueel de Pure Fine Talc aan op de huid. 

  Patchtest
  • Voer altijd een patchtest uit op het te behandelen gebied en wacht een paar uur. Als er geen irritatie optreedt, ga dan door met het gebruik van het product.

  Sugar Coated Bikini Removal Kit bestel je snel en veilig online bij Drogist Regentesse. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden.

  Specificaties

  Artikelnummer225147
  EAN nummer5060201410102
  inhoud 200 gram
  collectie Lichaam
  Productsoort Overig lichaam

  Shop meer