Succesboeken Oil Pulling - Drogist Regentesse
Menu
Succesboeken Oil Pulling

Succesboeken Oil Pulling

Alle ziekten beginnen in de mond! Hoe ongelooflijk het ook klinkt, de meeste chronische en infectieziekten waar we tegenwoordig aan lijden, worden beïnvloed door de gezondheid van onze mond.

€ 22,50  Omschrijving

  Alle ziekten beginnen in de mond! Hoe ongelooflijk het ook klinkt, de meeste chronische en infectieziekten waar we tegenwoordig aan lijden, worden beïnvloed door de gezondheid van onze mond. Ondanks regelmatig tandenpoetsen en flossen heeft ongeveer 90% van de bevolking last van tandbederf en tandvleesproblemen. Door simpelweg de gezondheid van je gebit en je tandvlees te verbeteren, kun je veel chronische problemen oplossen. 

  Nog vaker tandenpoetsen of flossen levert niets op. Oil pulling wel! Het is een eeuwenoude methode om je mond te reinigen. Het is een van de krachtigste manieren die er in de natuurgeneeskunde bestaan om je lichaam te reinigen en je gezondheid te verbeteren. Tegelijkertijd is oil pulling zo eenvoudig en veilig dat het zelfs voor kinderen vanaf vijf jaar gebruikt kan worden.

  De oil pulling therapie van dr. Bruce Fife is gebaseerd op de wijsheid van de Ayurvedische geneeskunde én op recent wetenschappelijk onderzoek. Het is een programma dat je totale gezondheid verbetert, je immuunsysteem versterkt, infecties bestrijdt, de opname van voedingsstoffen en de samenstelling van je bloed verbetert en zo ziekten kan voorkomen. 

  Oil pulling garandeert je een frissere adem, wittere tanden en gezond tandvlees en geeft je een oplossing voor een groot aantal chronische ziekten. Begin vandaag nog met oil pulling en ontdek wat je zélf kunt doen om je gezondheid terug te krijgen. Dit zou wel eens het belangrijkste boek op het gebied van gezondheid kunnen zijn dat je ooit zult lezen!

  In dit boek lees je onder meer wat je kunt doen aan:
  Allergieën en astma
  Diabetes
  Huidproblemen
  Menstruatieproblemen
  Migraine
  Artritis en andere gewrichtsproblemen
  Spijsverteringsproblemen
  Tandbederf
  Tandvleesproblemen
  en nog veel meer chronische problemen

  Over de auteur
  Dr. Bruce Fife, is schrijver, spreker, gediplomeerd voedingsdeskundige en natuurarts. Hij heeft meer dan twintig boeken geschreven. De meeste over kokosvet. Hij is voorzitter van het Coconut Research Center, een organisatie die ten doel heeft om zorgverleners en het publiek over de positieve voedingsaspecten van de kokosnoot te onderwijzen. Hij was de eerste die het medisch onderzoek naar de gezondheidsvoordelen van kokosolie bij elkaar bracht en het op een begrijpelijke en leesbare manier aan het grote publiek aanbood. Daarom wordt hij als een van de toonaangevende autoriteiten op het gebied van de gezondheidsvoordelen van kokosolie beschouwd. Zodoende wordt er ook wel naar hem verwezen als de kokosnootgoeroe en noemen velen hem respectvol dokter Coconut.

  Succesboeken Oil Pulling bestel je snel en veilig online bij Drogist Regentesse. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden.

  Specificaties

  Artikelnummer953583
  EAN nummer9789079872909
  inhoud Boek
  collectie Gezondheidsproducten
  Productsoort Boeken over gezondheid

  Shop meer