Succesboeken Menopauze, alles wat je dokter je niet vertelt - Drogist Regentesse
Menu
Succesboeken Menopauze, alles wat je dokter je niet vertelt

Succesboeken Menopauze, alles wat je dokter je niet vertelt

In dit 496 pagina's tellende boek legt dr. John R. Lee, voor zowel de leek als de professional, alles uit over hormonen, de menopauze en alle andere levensfases waar de vrouw mee te maken krijgt.

€ 25,50  Omschrijving

  In dit 496 pagina's tellende boek legt dr. John R. Lee, voor zowel de leek als de professional, alles uit over hormonen, de menopauze en alle andere levensfases waar de vrouw mee te maken krijgt.
  Door zijn jarenlange specialisatie in dit onderwerp zul je in dit boek vele episodes aantreffen die je huisarts of zelfs je specialist je niet kan vertellen, omdat ze zich er stomweg niet in verdiept hebben zoals dr. Lee dat heeft gedaan.

  Dit revolutionaire en meest uitgebreide boek over o.a. bio-identieke hormoonsuppletietherapie, de menopauze, de premenopauze, overgangsklachten, de bijbehorende hormonen als oestrogenen en progesteron, en vele andere zaken die bij deze periodes horen, is nu volledig geactualiseerd.
  Dr. John R. Lee publiceerde meer dan vijftien jaar geleden zijn verrassende conclusies over conventionele hormoonsuppletietherapie: synthetische hormonen werken niet als voorspeld en erger nog, ze vormen een bedreiging voor de gezondheid van vrouwen.
  Zijn bevindingen ontketenden een storm van controversie. Maar jaren later heeft onderzoek aangetoond dat hij gelijk had. Helaas moeten nog steeds miljoenen vrouwen die bezorgd zijn over het ouder worden besluiten om wel of niet synthetische hormoonsuppletietherapie te ondergaan en te lijden onder de bijwerkingen en toegenomen gezondheidsrisico's, omdat ze de voordelen van de natuurlijke behandeling niet kennen.

  Honderdduizenden vrouwen hebben wel naar het potentieel levensreddende advies van dr. Lee geluisterd en hebben zijn baanbrekende, natuurlijke hormoonprogramma gevolgd met verbazingwekkende resultaten.
  Dit geactualiseerde boek bevat de laatste onderzoeken en het effectieve programma van dr. Lee om het hormonale evenwicht te herstellen door het gebruik van bio-identieke hormonen zoals natuurlijk progesteron.

  Ontdek de voordelen van zijn revolutionaire programma:
  * Vermindert of laat premenopauzale en menopauzale symptomen verdwijnen
  * Helpt bij het oplossen van hormoongerelateerde problemen, zoals osteoporose, opvliegers, nachtelijk zweten, vaginale droogheid, gewichtstoename en fibrocystische borsten (knobbeltjes in de borsten)
  * Vermindert gewichtstoename op middelbare leeftijd
  * Helpt de libido herstellen
  * Beschermt tegen borstkanker
  * Behoudt mentale scherpte
  * Helpt osteoporose stoppen en keren
  * Herstelt energie en levendigheid
  * Vertraagt de tekenen van het ouder worden.

  Succesboeken Menopauze, alles wat je dokter je niet vertelt bestel je snel en veilig online bij Drogist Regentesse. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden.

  Specificaties

  Artikelnummer897073
  EAN nummer9789079872329
  inhoud Boek
  collectie Gezondheidsproducten
  Productsoort Boeken over gezondheid

  Shop meer