Springfield Collasense - Drogist Regentesse
Menu
Springfield Collasense

Springfield Collasense

Collasense

€ 19,50 € 14,63  Omschrijving

  Collageen is het belangrijkste structurele eiwit in het gewrichtskraakbeen. Het collageen in gewrichtskraakbeen bestaat voor 85 tot 90% uit collageen type II. Ongedenatureerd collageen type II heeft een drievoudige structuur van onderling verbonden collageenvezels.

  Ongedenatureerd type II collageen is van belang voor de vorming van collageen dat belangrijk is voor de botten is beter opneembaar dan andere supplementen met collageen. Het gepatenteerde verwerkingsproces van Collasense zorgt er voor dat de specifieke ruimtelijke structuur van het collageen type II intact blijft en niet denatureert. Dit is essentieel voor een goede biobeschikbaarheid. Collasense voorziet in 40 mg collageen (UC-II) met 10 mg ongedenatureerd type II collageen. 
  Ongedenatureerd collageen type II (UC-II) bestaat uit een drievoudige helixstructuur van drie onderling verbonden (cross-linked) collageenvezels. Van collageen type II met een intacte moleculaire structuur (UC-II) is slechts 40 mg per dag nodig, terwijl van gedenatureerd collageen 2 tot 4 gram per dag nodig is. Alleen in het ongedenatureerde collageen blijven de structuren intact.

  Collasense met UC-II wordt gewonnen uit het borstbeen (sternum) van kippen. De herkomst van het uitgangsmateriaal is bekend en veilig. De veiligheid van UC-II is bevestigd bij mensen en dieren.

  Samenstelling per vegetarische capsule
  40 mg UC-II met 10 mg ongedenatureerd collageen type II
  40 mg Vitamine C (50% ADH*)
  *ADH - Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid

  Ingredienten
  Vulstof (microkristallijne cellulose), stabilisator (capsule: hydroxypropylmethylcellulose), vitamine C, collageen, antiklontermiddel (siliciumdioxide)

  Gebruik
  1 capsule per dag buiten de maaltijd innemen (bij voorkeur een half uur voor het ontbijt of een andere maaltijd).

  Fabrikant:
  Springfield Nutraceuticals BV 
  Simon Stevinstraat 15
  3261 MG  Oud-Beijerland

  Dit product is een voedingssupplement.


  Aanbevolen dosering niet overschrijden.

  Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

  Buiten bereik van jonge kinderen houden.

  Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, behalve indien anders geadviseerd op het etiket.

  Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

  01-2016

  Springfield Collasense bestel je snel en veilig online bij Drogist Regentesse. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden.

  Specificaties

  Artikelnummer886313
  EAN nummer8715216291273
  inhoud 30 vcaps
  collectie Voedingssupplementen
  Productsoort Overige vitaminen/mineralen
  Z-Index 15808890

  Shop meer