SNP Silicium 25 mg - Drogist Regentesse
Menu
SNP Silicium 25 mg

SNP Silicium 25 mg

Silicium

€ 18,70 € 17,77  Omschrijving

  Silicium of kiezel is een scheikundig element met symbool Si en atoomnummer 14. Het is een donkergrijs metalloïde. Silicium is voor het eerst geïdentificeerd door Antoine Lavoisier in 1787.

  Voor planten is silicium van essentieel belang voor het opbouwen van celwanden. Na zuurstof is silicium het meest voorkomende element in de aardkorst. De aardkorst bestaat voor 25,7% uit silicium in zijn verschillende verbindingen. Silicium ofwel kiezelzuur is voor het menselijk lichaam een belangrijke voedingsstof en komt vooral voor in de beenderen, de huid, de aderwanden, de milt, de pezen, de spieren, de bijnieren, de pancreas, de lever, de nieren, het hart, de schildklier en de thymus. De belangrijkste voedingsmiddelen waarin silicium voorkomt zijn de volkoren graanproducten (met uitzondering van maïs), champignons en de schil van vruchten.

  Samenstelling per dagdosering van 2 capsules:
  50 mg (organisch elementair) silicium 

  Ingredienten
  Hulpstoffen: biergist, microkristallijne cellulose, antiklontermiddel: plantaardige magnesiumstearaat, gelatine capsule.

  Gebruik: 
  2 capsules per dag.   

  Fabrikant:
  Super Nature Products Europe BV
  Schootense Dreef 22
  5708 HZ Helmond

  Dit product is een voedingssupplement.

  Aanbevolen dosering niet overschrijden.

  Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

  Buiten bereik van jonge kinderen houden.

  Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, behalve indien anders geadviseerd op het etiket.

  Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte

  12-2015

  SNP Silicium 25 mg bestel je snel en veilig online bij Drogist Regentesse. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden.

  Specificaties

  Artikelnummer889875
  EAN nummer8718591420993
  inhoud 60 capsules
  collectie Voedingssupplementen
  Productsoort Mineralen enkel

  Shop meer