Sleeppro Anti snurk training - Drogist Regentesse
Menu
Sleeppro Anti snurk training

Sleeppro Anti snurk training

€ 29,95  Omschrijving

  SleepPro Dream Sipper | Anti snurk training

  Slecht 5 minuten per dag drinken uit een glas water is alles wat u hoeft te doen.

  De sleepPro Dream Sipper helpt het snurken aanzienlijk te verminderen net zoals wetenschappelijk bewezen anti-snurktechnieken zoals gebruikt door en bij dure mondelinge trainingsprogramma's.

  Heeft de wetenschap een remedie gevonden tegen snurken?
   
  Dream Sipper | Anti Snurk Training

  Via simpele oefeningen die gericht zijn op het correct slikken en de juiste tongpositie, helpt de Dream Sipper om de tong en de keel te versterken. De oefeningen verbeteren de spierspanning en na verloop van tijd tevens de ondersteuning van de bovenste luchtwegen. Dit onderdrukt het snurken en kan er bovendien voor zorgen dat u niet altijd op snurkbeugels hoeft te vertrouwen.

  Het zal het snurken niet geheel verhelpen, maar het is een natuurlijke, niet-invasieve manier om het luide snurken enigszins te verminderen.

  Dit maakt het een ideaal product om samen met een snurkbeugel te gebruiken.

  Het patent in afwachting voor de Dream Sipper is gegarandeerd de meest comfortabele snurken oplossing (we weten het, want we hebben alles al geprobeerd!).

  Gemaakt van superzacht, medische kwaliteit silicone. Vaatwasmachine bestendig. De Dream Sipper is BPA vrij en ontworpen met uw comfort en aangepaste effectiviteit in het achterhoofd.

  Wij bieden u een gezonde manier uw snurkprobleem te verhelpen met de Dream Sipper Anti-Snurktraining.

  Wetenschappelijke Anti-Snurk Training

  De sleepPro Dream Sipper maakt gebruik van bewezen 'slik-verbeteringtechnieken' uit verschillende klinische studies (beschikbaar op aanvraag). Uit een belangrijke studie, "functionele behandeling van snurken gebaseerd op de tong-herpositioneringsmanoeuvre," blijkt dat het gebruik van een tong-trainer als de Dream Sipper het snurken vermindert.

  Een groot Amerikaans universitair ziekenhuis is momenteel bezig met klinische studies om te evalueren hoe de Dream Sipper helpt bij slaap apneu en dysfagie.

  Hieronder enkele voordelen van de Dream Sipper.
  Een natuurlijke manier om frequent snurken te verminderen;
  - Verbetert de slaapkwaliteit;
  - Als u al een snurkbeugel gebruikt kan dit de noodzaak om deze te moeten dragen met 50% of meer verminderen;
  - Gebruik slechts 5 minuten voor het eten en herhaal daarna de correcte slikbeweging tijdens de maaltijd;
  - Klinisch bewezen;
  - Hetzelfde product kan worden gebruikt door spraaktherapeuten om de sliktechniek te verbeteren;
  - Resultaten zullen variëren van persoon tot persoon, maar de verbeteringen van de klinische waarnemingen in slaap kwaliteit en een vermindering van de frequentie van snurken is gedocumenteerd na 5 dagen gebruik.

  Als u al gebruik maakt van een mondstuk om het snurken te verminderen, dan raden we u aan deze te blijven gebruiken gedurende tenminste 2 weken.

  Gebruik
  Maak een zuigbeweging met de tong, totdat deze volledig contact maakt met het gehemelte. Dus vanaf het puntje van uw tong (raak het tandvlees net boven de voortanden aan) tot minstens 3 centimeter verder op uw tong. Dit is de tongstand en keelaanzuiging die de Dream Sipper je aanleert bij het slikken en is de gezonde tong-omhoog / snurkvrije tongstand om te slapen. 

  Drink een half glas water met de Dream Sipper en doe dit gedurende 2 à 3 weken, zodat je er gewend aan bent. Daarna gebruikt u de Dream Sipper een paar seconden voor elke maaltijd om even te oefenen met slikken en uzelf te herinneren aan de correct tongstand.

  Fabrikant/distributeur
  Trophax
  Postbus 995
  1183 WP Amstelveen

  Sleeppro Anti snurk training bestel je snel en veilig online bij Drogist Regentesse. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden.

  Specificaties

  Artikelnummer942471
  EAN nummer5060251571259
  inhoud 1 stuks
  collectie Gezondheidsproducten
  Productsoort Algemeen
  Z-Index 16873475

  Shop meer