Scholl In balance inlegzolen peesplaatontsteking small - Drogist Regentesse
Menu
Scholl In balance inlegzolen peesplaatontsteking small

Scholl In balance inlegzolen peesplaatontsteking small

€ 24,99 € 21,24  Omschrijving

  Scholl In Balance pijn verlichtende inlegzolen peesplaatontsteking - small
  Medisch hulpmiddel

  Het nieuwe Scholl In-Balance® assortiment pijn verlichtende inlegzolen is ontwikkeld door een team van experts en helpt peesplaatontsteking te verlichten op 3 manieren:

  1. Helpen onmiddellijk om schokken door drukbelasting te absorberen en verminderen pijn als gevolg van plantaire fasciitis (peesplaatontsteking)

  2. Hebben een voetvriendelijke pasvorm voor een gelijkmatige gewichtsverdeling en optimale drukvermindering

  3. Stabiliseren de positie van je voeten en ondersteunen de natuurlijke loopstijl

  • Versterkte ondersteuning van de voetboog en de hiel die de pijn helpt verlichten die gepaard gaat met peesplaatontsteking
  • De inlegzool vormt zich over de gehele lengte naar je voeten om je gewicht gelijkmatiger te verdelen en geeft maximale drukvermindering

  Geschikt voor lage dichte schoenen zonder hak

  Met meer dan 100 jaar expertise en ervaring is Scholl uitgegroeid tot een merk wat staat voor het verbeteren van het welzijn van de voet. Tot op de dag van vandaag volgen we nog steeds met passie en toewijding de waarden van de oprichter van het bedrijf, Dr. Wiliam Mathias Scholl. Alle Scholl producten zijn speciaal ontworpen zodat je van elke stap kunt genieten. Ons doel is om ieders gezondheid, comfort en welzijn te verbeteren door voor je voeten te zorgen.

  Waarvoor wordt dit middel gebruikt
  Helpt de pijn van peesplaatontsteking te verlichten.

  Niet gebruiken bij
  Je dient advies in te winnen alvorens dit product te gebruiken indien je lijdt aan diabetes, een slechte bloedcirculatie of verlies van gevoel in de voeten, vanwege het risico van wrijving of plaatselijke druk die tot complicaties kan leiden. Vraag een arts, podoloog of apotheker om advies indien je je zorgen maakt.

  Het toevoegen of vervangen van onderdelen van gecertificeerde schoenen kan van invloed zijn op de certificering.

  Aanwijzingen voor het gebruik
  Controleer voor gebruik of het product goed in de schoen past. Verwijder indien nodig de bestaande binnenzool. De hiel van de binnenzool moet tegen de achterkant van de schoen worden geplaatst. Knip indien nodig het uiteinde op de gewenste maat, volgens de richtlijnen op het product. Voor sommige mensen kan het even duren voordat de pijn verlichtende inlegzolen comfortabel aanvoelen. De voeten moeten wennen aan de structurele eigenschappen van de binnenzool, dus een inloopperiode kan noodzakelijk zijn. Indien nodig kun je het gebruik geleidelijk opbouwen door de In-Balance® Pijn verlichtende inlegzolen elke dag een toenemend aantal uren te dragen totdat je ze de hele dag kunt dragen. Vervangen indien het product tekenen van slijtage vertoont.

  Distributeur:
  Pietercil Barends BV 
  Bleiswijkseweg 51
  2712 PB Zoetermeer

  Scholl In balance inlegzolen peesplaatontsteking small bestel je snel en veilig online bij Drogist Regentesse. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden.

  Specificaties

  Artikelnummer965592
  EAN nummer5056585800059
  inhoud 1 paar
  Productsoort Voetverzorging

  Shop meer