Sanopharm Vitamine E Emulsan - Drogist Regentesse
Menu
Sanopharm Vitamine E Emulsan

Sanopharm Vitamine E Emulsan

Emulsan Vitamine E

€ 17,95 € 17,05  Omschrijving

  SanoPharm Vitamine E emulsan.

  Door het emulgatieproces wordt natuurlijke vitamine E dusdanig bewerkt dat de deeltjesgrootte van deze stoffen overeenkomt met die in moedermelk. Resorptie gebeurt daarom op dezelfde manier als bij een zuigeling, namelijk onafhankelijk van de galafscheiding. 

  Vanwege de optimale resorptie sorteren emulsievitaminen meer effect met minder. Dit komt omdat slechts ongeveer 10% van de vitaminen en mineralen die met het voedsel in het spijsverteringskanaal terecht komen, daadwerkelijk in het organisme wordt opgenomen. In de jaren ’50 van de vorige eeuw werd vastgesteld dat ouderen vetten die in de vorm van voedsel worden aangeboden minder goed verwerken dan volwassenen van middelbare leeftijd.

  Samenstelling per dagdosering van 1 druppel % RI*
  Vitamine E12,5 mg100%
  *RI = Referentie Inname  

  Ingredienten
  Perenextract, water, arabische gom, plantaardige olie (kokosnootolie), natuurlijke vitamine E (mixed tocoferol), kaliumsorbaat (0,2%), citroenzuur en citroen- zuurester.

  Gebruik
  Wanneer niet anders geadviseerd: 25 druppels per dag. Een druppel oraal innemen en inspeekselen tot de smaak verdwenen is en vervolgens doorslikken

  Fabrikant:
  SanoPharm Nederland bv
  Prins Hendrikweg 2
  3771 AK Barneveld

  Dit product is een voedingssupplement.

  Aanbevolen dosering niet overschrijden.

  Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

  Buiten bereik van jonge kinderen houden.

  Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, behalve indien anders geadviseerd op het etiket.

  Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

  Sanopharm Vitamine E Emulsan bestel je snel en veilig online bij Drogist Regentesse. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden.

  Specificaties

  Artikelnummer900959
  EAN nummer8718347172336
  inhoud 50 ml
  collectie Voedingssupplementen
  Productsoort Vitamine enkel
  Subcategorie 2 Vitamine E
  Z-Index 16057058

  Shop meer