Rident Opzetborstel - Drogist Regentesse
Menu
Rident Opzetborstel

Rident Opzetborstel

Opzetborstels 4-pack

€ 15,09 € 12,83  Omschrijving

  Opzetborstels 4-pack

  De Rident opzetborsteltjes zorgen voor een diepe en efficiënte reiniging van het gebit. De geavanceerde borstelkop is voorzien van afgeronde borsteltjes voor een effectieve en milde verwijdering van tandplak bij normaal en gevoelig tandvlees. De groene Replace-Me® borsteltjes veranderen van kleur om de gebruiker er aan te herinneren de opzetborstel te vervangen. Tandartsen adviseren de opzetborstel elke 2-3 maanden te vervangen.

  De Rident opzetborstels kunnen worden gebruikt op de volgende Oral-B elektrische Tandenborstels:

  - Triumph
  - Professional Care
  - Vitality*
  - Advanced Power
  - Past niet op Vitality Sonic®, CrossAction  
    Power® en Sonic Complete®.

  Gebruik
  De roterende beweging van de opzetborstel zorgt voor een uitstekende reiniging van het tandoppervlak. Poets het gehele gebit in 2 minuten en zet lichte druk op de opzetborstel.
  Houd een vaste poetsvolgorde aan. Begin bijvoorbeeld steeds aan de binnenkant in de onderkaak en poets die helemaal. Schuif de borstel steeds één tand of kies op. Poets dan de hele buitenkant van de onderkaak. Doe dat ook weer tand voor tand. Poets vervolgens bovenop de kiezen (de kauwvlakken). Poets ook hier weer kies voor kies.

  Rident Opzetborstel bestel je snel en veilig online bij Drogist Regentesse. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden.

  Specificaties

  Artikelnummer907223
  EAN nummer8711341468016
  inhoud 4 stuks
  Productsoort Tandenborstel

  Shop meer