Primavera Spiel mit! roomspray bio - Drogist Regentesse
Menu
Primavera Spiel mit! roomspray bio

Primavera Spiel mit! roomspray bio

€ 14,95  Omschrijving

  Primavera Spiel mit! roomspray bio

  Spelen is het leven ontdekken met al je zintuigen. Om in rollen te glijden, om grenzen te verkennen. Een ontspannen speelsfeer helpt kinderen om hun creativiteit te ontwikkelen en spelenderwijs de wereld te veroveren. Creëer onbezorgde speelmomenten waarin kinderen droomwerelden kunnen ontdekken, avonturen beleven of kleine kunstenaar worden. Of je nu alleen bent, met vrienden, broers of zussen of ouders, de frisse geur van Play time! Bloemig, sprankelend en 100% natuurlijk.

  Litsea | De etherische olie is afkomstig van de vrucht van een groenblijvende tropische boom. De frisse citrusgeur zorgt voor een vrolijke, zorgeloze sfeer.
  Frangipani | De bloemen van de frangipani, ook wel West-Indische jasmijn genoemd, worden op Bali gebruikt als feestelijke hoofdtooi. De harmoniserende geur stimuleert de verbeelding en creativiteit.
  Sinaasappel | De geur van sinaasappel verspreidt een goed humeur, vrolijkt je op en geeft je rust. De etherische olie wordt door koude persing uit de schil van de vrucht gehaald.

  Samenstelling
  Litsea, Frangipani, Sinaasappel

  Gebruik
  Spray in de omgeving.

  Waarschuwingen
  Niet gebruiken bij zuigelingen/peuters jonger dan 3 jaar.
  Buiten bereik van kinderen bewaren.

  Fabrikant
  Novaro Pharma 
  Nel Vietstraat 14c
  6709 DB Wageningen

  Specificaties

  Artikelnummer963970
  EAN nummer4086900196032
  inhoud 50 Milliliter
  Productsoort Aromatherapie

  Shop meer