Phytotreat Mellodermal honingcreme outdoor dieren - Drogist Regentesse
Menu
Phytotreat Mellodermal honingcreme outdoor dieren

Phytotreat Mellodermal honingcreme outdoor dieren

Mellodermal zijn huidcrèmes op basis van honing en kruiden.

€ 15,95 € 14,36  Omschrijving

  Mellodermal zijn huidcrèmes op basis van honing en kruiden. Ze bevatten 25% Noord-Amerikaanse boekweithoning die rijk is aan antioxidanten. Mellodermal ondersteunt het natuurlijke herstel van de ruwe  en schrale huid van uw (huis)dier. De antioxidantrijke honing en ondersteunende plantenextracten in Mellodermal beschermen de huid tegen uitdrogen, brengen de huid tot rust en laten de overlast snel afnemen. Het bevat tevens een bitterkruid dat voorkomt dat de dieren gaan likken aan de behandelde plek. Mellodermal is bovendien niet vet, plakt niet en is gemakkelijk smeerbaar. Het bevat geen paraffine of vaseline en dekt zodoende de huid niet af. Tevens is de crème vrij van parabenen, geur- en kleurstoffen.

  De Outdoor variant bevat een hogere concentratie eugenol uit kruidnagelolie .Hierdoor heeft deze honingcrème een extra kalmererende werking op de gevoeilige huid en schrikt ongewenste insecten af. Door de sterkere geur is deze minder geschikt voor gebruik bij huisdieren die zich vooral binnenshuis bevinden.Door toevoeging van teatree is deze crème minder geschikt voor katten. 

  Dankzij de hygiënische pompflacon laat de Mellodermal zich gemakkelijk aanbrengen en is deze zeer zuinig in het gebruik. De huidcrème wordt door dieren goed verdragen.

  Ingredienten
  Mel (boekweithoning), caryophilli floris aetheroleum, paeonolum, cardiospermum, propionylacetovanillonum, melaleucae aetheroleum, unguentum lanette, acidum sorbicum, kalii sorbas, aqua purificata.

  Gebruik
  Voor gebruik de huid reinigen en drogen. Bij acute klachten tweemaal daags aanbrengen, bij milde klachten of ter verzorging volstaat eenmaal daags insmeren. Grotere plekken afdekken met een steriel gaasje of een pleister. Spuit de huidzalf direct vanuit de pompflacon op de huid en verspreid daarna met de vingers tot een dunne laag over de aangedane plekken. Bij eerste gebruik kan het voorkomen dat de pompflacon 20-30 keer moet worden ingedrukt voordat de huidcrème vrijkomt.

  Fabrikant
  PhytoTreat BV
  Kraaijenbergsestraat 27
  4851 RG  Ulvenhout

  Phytotreat Mellodermal honingcreme outdoor dieren bestel je snel en veilig online bij Drogist Regentesse. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden.

  Specificaties

  Artikelnummer899316
  EAN nummer8718403360066
  inhoud 30 ml
  collectie Dieren
  Productsoort Algemeen Dieren

  Shop meer