Palmers Cocoa butter formula pot - Drogist Regentesse
Menu
Palmers Cocoa butter formula pot

Palmers Cocoa butter formula pot

Deze boterdikke crème, voller en romiger dan de cacaoboter-variant in tube, geeft ook de meest droge huid een weldadig zacht gevoel.

€ 6,39 € 5,43  Omschrijving

  Soms valt er niet tegen op te smeren, zo schilferig droog en pijnlijk schraal voelt de huid aan. Deze boterdikke crème, voller en romiger dan de cacaoboter-variant in tube, geeft ook de meest droge huid een weldadig zacht gevoel. Niet verwonderlijk, als u weet dat deze crème voor 50% uit cacaoboter bestaat.

  Ingredienten
  Theobroma cacao (cocoa) extract, Mineral oil (paraffinum liquidum), Microcrystalline wax (cera microcristallina), Theobroma cacao (cocoa) seed butter, Dimethicone, Fragrance (parfum), Tocopheryl acetate, Benzyl alcohol, Carotene (CI 40800)


  Tip: Breng de crème in een dikke laag aan op de huid. Gezicht bedekken met folie en voorverwarmde handdoekjes (mond en neus vrijlaten) en tien minuten laten intrekken. Een super-masker!

  Palmers Cocoa butter formula pot bestel je snel en veilig online bij Drogist Regentesse. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden.

  Specificaties

  Artikelnummer706026
  EAN nummer10181040009
  inhoud 100 gram
  Productsoort Bodycreme/gel/lotion

  Shop meer