Optima Aloe dent aloe vera lippenbalsem stick - Drogist Regentesse
Menu
Optima Aloe dent aloe vera lippenbalsem stick

Optima Aloe dent aloe vera lippenbalsem stick

Deze multi-action lippenbalsem is samengesteld met Aloë Vera gel om de huid te kalmeren en te hydrateren, daarbij biedt het een uitstekende bescherming voor de droge en gebarsten lippen.

€ 5,95 € 5,06  Omschrijving

  De handige AloeDent Aloë Vera Lip Balm heeft de perfecte grootte voor elke handtas of broekzak.

  Deze multi-action lippenbalsem is samengesteld met Aloë Vera gel om de huid te kalmeren en te hydrateren, daarbij geeft het een uitstekende bescherming voor de droge en gebarsten lippen. Aloe Vera Lippenbalsem heeft een meervoudige werking: verzacht en beschermt droge en gebarsten lippen, beschermt tegen schadelijke UVA en UVB straling van de zon (sunblock), bevat lysine (verbetert hierdoor de gezondheid van de lippen ) en bevat Tea Tree olie, menthol vitamine E en vitamine B5.

  Ingrediënten:
  Kalmerende en hydraterende Aloë Vera; Lysine om gezonde lippen te bevorderen; vitamine E en pro-vitamine B5, jojoba en andere natuurlijke plantaardige oliën en wassen; Tea Tree Oil en Menthol.

  Optima Aloe dent aloe vera lippenbalsem stick bestel je snel en veilig online bij Drogist Regentesse. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden.

  Specificaties

  Artikelnummer728156
  EAN nummer5029354001162
  inhoud 4 gram
  collectie Mondverzorging
  Productsoort Lipverzorging
  Z-Index 16259335

  Shop meer