Nuby Warmtegevoelige lepel met zachte rand 3m+ - Drogist Regentesse
Menu
Nuby Warmtegevoelige lepel met zachte rand 3m+

Nuby Warmtegevoelige lepel met zachte rand 3m+

€ 4,49 € 4,49  Omschrijving

  Nuby Warmtegevoelige lepel met zachte rand

  De warmtegevoelige lepeltjes met zachte rand van NûbyTM zijn de perfecte hulp bij het geven van vaste voeding. Zo zijn ze niet enkel zacht voor het gehemelte, maar helpen ze jou om te bepalen wanneer de maaltijd van jouw kleintje te warm is.

  Geen twijfel of onzekerheid meer! Wanneer het zachte, warmtegevoelige lepeltje van NûbyTM verkleurt, zie je in een oogopslag of de maaltijd van jouw kleintje warmer is dan 37°C, wat te warm is om zomaar te beginnen voeden.   
   
  De iets diepere lepelschep is uiterst handig voor de meer lopende vaste voeding. Zo valt het papje na het opscheppen minder snel van de lepel. De Easy GripTM antislip handgreep ligt dan weer comfortabel in de hand van elke ouder.
  Dit maakt het lepeltje de perfecte hulp bij het geven van vaste voeding. 
   
  Het zachte materiaal waarvan de rand van de lepel gemaakt is, beschermt het gevoelige tandvlees van jouw kleine spruit.  

  De warmtegevoelige lepeltjes zijn per 2 verpakt, beschikbaar in 3 verschillende kleuren en geschikt voor kinderen vanaf 3 maanden.

  Soort product
  Warmhoudbord

  Samenstelling
  75% PP
  25% TPE

  Gebruik
  Geschikt om te gebruiken bij kinderen vanaf 3 maanden.
  Deze lepeltjes zijn geschikt om te gebruiken bij kinderen vanaf 3 maanden. Het is niet de bedoeling dat ze deze lepeltjes zelf hanteren. Het spreekt voor zich dat deze lepeltjes enkel gebruikt worden tijdens het eten. Niet ervoor of erna als bijtspeeltje.

  Het zou kunnen dat de lepeltjes verkleuren door bepaalde voeding, zoals wortelen, tomatensaus en zoete aardappelen. Dit komt door sterke kleurstoffen (bvb. caroteen) in de voeding en heeft geen invloed op de werking van het lepeltje. Dit is niet schadelijk en geeft geen smaak of geur af. 

  Fabrikant
  New Valmar
  Buntstraat 104 
  9940 Evergem 
  Belgie

   

  Nuby Warmtegevoelige lepel met zachte rand 3m+ bestel je snel en veilig online bij Drogist Regentesse. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden.

  Specificaties

  Artikelnummer858193
  EAN nummer48526052776
  inhoud 2 stuks
  collectie Baby/Peuter
  Productsoort Bestek beker en rietjes
  Z-Index 16856813

  Shop meer