Nailner Active cover red - Drogist Regentesse
Menu
Nailner Active cover red

Nailner Active cover red

Nailner Active Cover Red 30ml + 8ml

€ 31,49  Omschrijving

  Nailner Active Cover Red 30ml + 8ml = Medisch hulpmiddel

  Nailner Active Cover is een effectieve kalknagelbehandeling en nagellak in één. Op deze manier ziet de aangedane nagel er meteen mooier uit. Naast dat het de verkleuring bedekt, normaliseert het ook de nageldikte. Het is 24 uur lang actief en weer makkelijk te verwijderen (peel-off). Verkrijgbaar in de kleuren Natural Nude en Coral Red.
  Nu met gratis nagellak in dezelfde kleur voor de gezonde nagels. 
  Meestal groeit de schimmel die de kalknagel veroorzaakt onder de nagel. Nailner Active Cover bevat zure stoffen die door de nagel trekken en behandelt zo de infectie van binnenuit. Vijlen is dus niet nodig. 
  Voor iedere kalknagelbehandeling geldt: de beschadigde nagel heeft tijd nodig om helemaal uit te groeien. Dit kan een paar maanden duren. Met Nailner Active Cover laat je je nagels er meteen mooier uitzien.

  Toepassing
  Kalknagelbehandeling en nagellak in één. Voor direct mooiere nagels. Nu ook in kleur Coral Red. Met gratis ademende nagellak in dezelfde kleur.

  Ingredienten
  Water, polyurethaan, azijnzuur, polysorbaat 80, cetylacetaat, geacetyleerde lanoline-alcoholen, verzachtende middelen, viscositeitsmodificator, kleurstoffen, benzyl alcohol & andere conserveermiddelen, dennennaaldolie, biotine

  Gebruik
  1. Het flesje goed schudden voor gebruik. Elke 24 uur 1x aanbrengen (bij voorkeur na het douchen). Droogt in enkele minuten. Het laagje is waterbestendig. 
  2. Dringt volledig door in de nagel en is daar 24 uur effectief, zodat de nagel vervolgens weer gezond kan aangroeien.*
  3. Het oude laagje verwijderen alvorens een nieuw laagje aan te brengen. Een hoekje van het laagje losmaken en voorzichtig van de nagel afrollen. Gaat het makkelijkst onder warm water/onder de douche. In een paar seconden klaar. 
  *Aangeraden wordt de behandeling minimaal 3 maanden te gebruiken en voort te zetten totdat de nagel volledig hersteld is. 
  Flesje goed gesloten houden.

  Waarschuwingen
  Het gebruik van het product staken in geval van een allergische reactie of irritatie.
  Dit product niet gebruiken als u allergisch bent voor een of meer van de ingrediënten.
  Diabetici met voetproblemen en personen met slechte bloedsomloop dienen voor het gebruik van Nailner Active Cover hun arts te raadplegen.
  Enkel voor uitwendig gebruik.

  Bewaren
  Bewaren in de verpakking, op kamertemperatuur (5-25 graden Celsius) en verwijderd houden van warmte of direct zonlicht.
  Buiten zicht en bereik van kinderen bewaren.

  Fabrikant
  Trimb Healthcare
  Barbara Strozzilaan 201
  1083 HN  Amsterdam

  Nailner Active cover red bestel je snel en veilig online bij Drogist Regentesse. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden.

  Specificaties

  Artikelnummer935634
  EAN nummer7350068603723
  inhoud 1 set
  collectie Handen/voeten/benen
  Productsoort Overig

  Shop meer