Mycopower Auricularia bio - Drogist Regentesse
Menu
Mycopower Auricularia bio

Mycopower Auricularia bio

Mycopower Bio Auricularia

€ 21,33 € 20,26  Omschrijving

  Mycopower Bio Auricularia

  De Auricularia paddenstoel heeft zijn Duitse naam ‘Judasoor’ te danken aan een Christelijke legende. Volgens deze legende zou Judas zich hebben opgehangen aan een vlierboom, het soort boom waar de Auricularia vaak op groeit. De combinatie van deze legende samen met de oorvormige vruchtlichamen heeft aanleiding gegeven tot de naam ‘Judasoor’. Deze Mycopower paddenstoel is een vegetarisch en glutenvrij voedingssupplement en draagt het Europese ECO BIO keurmerk. Auricularia is bij Mycopower verkrijgbaar in los poeder, poeder capsules en als extract capsules.

  De Chinese Morielje ofwel bekend als Boomoor of Judasoor is een paddenstoel die al meer dan 2000 jaar succesvol wordt toegepast. Ook in Europa en in de Oriënt wordt het gebruik ervan al sinds honderden jaren in oude kruidenboeken genoemd. Auricularia auricula-judae groeit voornamelijk op loofbomen. Zoals al eerder genoemd gedijt deze paddenstoel vooral op vlierhout. De Auricularia voedt zich vooral met het dode hout van nog levende bomen. Judasoor is in bijna heel Europa een inheemse paddenstoel en groeit bijna het hele jaar in het wild dankzij zijn vorstbestendigheid. De paddenstoel groeit verspreid over de hele wereld.

  In de Mycotherapie zijn de ingrediënten van de paddenstoel en hun werking erg belangrijk. De Auricularia paddenstoel staat bekend om de positieve werking op de bloedsomloop en cholesterolspiegel. De polysachariden, waaronder Beta-D-glucaan zure heteropolysacharide, zijn voor de talrijke gezondheid bevorderende werkingen verantwoordelijk. Ook de mineralen ijzer, calcium, kalium en silicium zijn benoemenswaardig. Auricularia bevat daarnaast ook nog vitamine B1 (thiamine).

  Auricularia is rijk aan mineralen, sporenelementen en vitaminen. Daarnaast heeft het ook een bijzonder hoog gehalte aan ijzer, kalium, magnesium en bevat bèta-D-glucanen alsook een uniek, specifiek Auricularia biopolymeer (EBP) en verschillende specifieke lectines.

  Samenstelling:
  100 % BIO paddenstoelenpoeder*
  Capsule: Hydroxypropylmethylcellulose.
  * van gecontroleerde biologische landbouw

  Ingredienten
  100% Bio paddenstoelenpoeder*, Capsule: Hydroxypropylmethylcellulose.
  * van gecontroleerde biologische landbouw

  Gebruik
  2x daags twee Auricularia poeder capsules met water bij de maaltijd innemen.

  Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren.

  Fabrikant
  Zenchi BV
  Westerend 3
  9461 EG Gieten

  Dit product is een voedingssupplement.

  Aanbevolen dosering niet overschrijden.

  Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

  Buiten bereik van jonge kinderen houden.

  Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, behalve indien anders geadviseerd op het etiket.

  Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

  Mycopower Auricularia bio bestel je snel en veilig online bij Drogist Regentesse. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden.

  Specificaties

  Artikelnummer943848
  EAN nummer7141224816992
  inhoud 100 capsules
  collectie Voedingssupplementen
  Productsoort Mycotherapie Paddestoelen

  Shop meer