Mesitran Wondzalf - Drogist Regentesse
Menu
Mesitran Wondzalf

Mesitran Wondzalf

L-mesitran Wondzalf

€ 16,25  Omschrijving

  L-mesitran Wondzalf

  Toepassing
  Oppervlakkige en acute wonden bijv. schaaf- en snijwonden en donorplaatsen van huidtransplantaties. Brandwonden, 1ste & 2de graads.
  Chronische wonden bijv. decubitus, veneuze-, arteriele- en diabetische ulcera. Oncologische wonden (helpt ontgeuren en debrideren). Gekoloniseerde acute en (postoperatieve) chirurgische wonden.

  - Antibacteriele eigenschappen.
  - Verdunt geleidelijk en is gemakkelijk te verwijderen conform geldend wondprotocol.
  - voorkomt verkleving van het scundaire verband aan het wondbed.

  Samenstelling
  48% medicinale honing, hypoallergene lanoline (medilan), zonnebloemolie, levertraanolie, calendula officinalis, aloebarbadensis, vitamine C&E en zinkoxide.

  Gebruik
  A. tube: 1. Verwijder de dop, maak de mond van de tube en de bovenkant van de dop schoon met alcohol. 2. Duw de punt van de dop in de afdichting zonder in de tube te knijpen.

  Aanbrengen op de wond: 
  1. Gebruik een steriele spatel om een dun laagje L-mesitran aan te brengen ofwel direct op de wond en omliggend weefsel of eerst op een steriel gaasje. 2. Dek de wond af en fixeer met een passende secundair verband, afhankelijk van de hoeveelheid wondvocht. 3. inspecteer de wond en omliggend weefsel regelmatig volgens het geldende wondprotocol.

  Bewaren op kamertemperatuur tussen 5°C en 25°C. Vermijd direct zonlicht en vocht.
  Door invloed van hogere temperaturen kan het product vloeibaar worden, indien gewenst voor gebruik in de koelkast plaatsen.

  Niet gebruiken
  Niet gebruiken bij patienten die gevoelig zijn voor het product of de ingredienten.

  Waarschuwingen
  Raadpleeg altijd een arts voor wondbehandelingsadvies.
  Inspecteer en reinig de wond conform het geldende protocol. Door het autolytische dbridement (oplossen van dood weefsel) kan de wond groter lijken na de eerste verbandwisselingen. Dit is normaal en ontstaat door verwijdering van het dode weefsel, dit bereidt het wondbed voor op genezing.
  In geval van gevoeligheid voor L-Mesitran: verwijder het product en maak het wondgebied zorgvuldig schoon.
  Gebruik L-Mesitran slechts bij een patient, het product mag bij dezelfde patient hergebruikt worden. Product goed sluiten naar ieder gebruik.

  Distributeur:
  Medeco B.V
  Alexander Flemingstraat 2
  3261 MA Oud-Beijerland

  Mesitran Wondzalf bestel je snel en veilig online bij Drogist Regentesse. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden.

  Specificaties

  Artikelnummer717655
  EAN nummer8715343042359
  inhoud 20 gram
  leverancier MSX
  Productsoort Wondgel zalven en sprays
  Z-Index 14799391

  Shop meer