Mens Own Men's own light brown - Drogist Regentesse
Menu
Mens Own Men's own light brown

Mens Own Men's own light brown

Hennaplus Men’s Own is de professionele haarkleuring, speciaal geformuleerd voor mannen.

€ 14,99 € 12,74  Omschrijving

   

  Hennaplus Men’s Own is de professionele haarkleuring, speciaal geformuleerd voor mannen. Grijs haar verdwijnt in slechts 5 minuten, snel en eenvoudig. Men’s Own geeft een natuurlijk resultaat, superieure verzorging & glans en is ook geschikt voor baarden, snorren en bakkebaarden. Ideaal voor de zelfverzekerde en zelfbewuste moderne man van vandaag.

  Grijs verdwijnt in 5 minuten

  Men’s Own brengt de natuurlijke haarkleur terug in slechts 5 minuten. De unieke ammonia vrije formule met Colour Match technologie en Slow Fade zorgt ervoor dat grijze haren hun natuurlijke kleur weer terugkrijgen en een perfect levendig en natuurlijk resultaat ontstaat dat tot 6 weken behouden blijft. Eén behandeling doet u er jaren jonger uitzien!

  Colour match technologie

  De unieke ammonia vrije formule die gebruikt maakt van de allernieuwste kleurtechnieken en speciaal is afgestemd op het haar van mannen, realiseert een perfect natuurlijk resultaat. Grijze haren verdwijnen en worden gematcht aan de natuurlijke haarkleur, waardoor een natuurlijk, onopvallend kleurresultaat ontstaat.

  Mens Own Men's own light brown bestel je snel en veilig online bij Drogist Regentesse. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden.

  Specificaties

  Artikelnummer770804
  EAN nummer8710267400025
  inhoud 80 ml
  Productsoort Haarkleuring

  Shop meer