Marius Fabre Zuiveringszout - Drogist Regentesse
Menu
Marius Fabre Zuiveringszout

Marius Fabre Zuiveringszout

Marius Fabre Zuiveringszout

€ 9,95 € 8,96  Omschrijving

  Marius Fabre Zuiveringszout

  Zuiveringszout is biologisch afbreekbaar, economisch en bevat geen conserveringsmiddelen. Het staat bekend om zijn witmakende kracht, maar ook als een uitstekende deodorant, het heeft verbazingwekkende eigenschappen die het tot een natuurlijk multifunctioneel product maken. Daarbij is het ook nog van natuurlijke oorsprong.
  De voordelen van zuiveringszout - bicarbonaat:
  •    deodorant middel
  •    bleken
  •    ontsmettingsmiddel
  •    reiniger
  •    vlekkenverwijderaar
  •    ecologische reiniger
  In combinatie met andere producten zoals de Marseille zeepvlokken, de zwarte zeep en witte azijn, kunt u met dit pak zuiveringszout uw hele huis onderhouden!

  Ingredienten
  Sodium Bicarbonate

  Gebruik
  Gecombineerd met de zwarte zeep van Marius Fabre, kunt u een ideaal reinigingsproduct maken om uw vloeren, aanrecht en fornuis te onderhouden: los in 5 liter water 1 eetlepel zwarte zeep en 1 theelepel bicarbonaat op. Daarna wassen. Spoelen is niet nodig.

  In combinatie met Marius Fabre Marseille zeepvlokken kunt u uw eigen wasmiddel maken. Het verhoogt de efficiëntie van het wassen en heeft een witmakend effect op het wasgoed. Combineer 60 gram Marseille zeepvlokken met een eetlepel zuiveringszout. Giet er 2 liter heet water bij. Goed roeren en schudden (voor elk gebruik).

  Fabrikant
  Savonnerie Marius Fabre
  148 Av. Paul Bourret 
  13300 Salon-de-Provence
  Frankrijk

   

  Marius Fabre Zuiveringszout bestel je snel en veilig online bij Drogist Regentesse. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden.

  Specificaties

  Artikelnummer949612
  EAN nummer3298651714651
  inhoud 700 gram
  Productsoort Overig huishoudelijk

  Shop meer