Marius Fabre Savon Noir lavoir zwarte zeep spray jardin - Drogist Regentesse
Menu
Marius Fabre Savon Noir lavoir zwarte zeep spray jardin

Marius Fabre Savon Noir lavoir zwarte zeep spray jardin

Marius Fabre lavoir zwarte zeep spr jardin

€ 12,50 € 10,63  Omschrijving

  Savon Noir Jardin – uw bondgenoot in de tuin. Beschermt planten tegen bladluis en andere insecten. De vloeibare Savon Noir - zwarte zeep voor de tuin is klaar voor gebruik. De zeepoplossing is gemaakt van de gepatenteerde Savon Noir van Marius Fabre zonder toevoeging van gifstoffen.

  De Savon Noir Jardin kan worden gebruikt voor het verwijderen van zwarte schimmel, achtergelaten door blad- en schildluizen op de bladeren van planten, zoals rozen, sierplanten, kamerplanten, fruitbomen of groenten. Tevens beschermt de vloeibare Savon Noir tegen deze insecten. 
  De Savon Noir zit in een handige verstuiver en is volkomen veilig voor het milieu en geschikt voor gebruik binnen en buiten. Het product is geschikt voor de biologische landbouw en is ecocert® gecertificeerd.

  Al 120 jaar maakt het familiebedrijf Marius Fabre een zwarte olijfoliezeep op exclusieve basis van plantaardige oliën. In tegenstelling tot vele andere schoonmaakproducten bevat deze zeep géén kleur- en geurstoffen en géén toegevoegde producten die afgeleid zijn van aardolie of dierlijke vetten.

  Samenstelling
  Kaliumhoudende zeep met olijfolie, water

  Gebruik
  Goed schudden voor gebruik, verstuif over uw planten en herhaal zo vaak als nodig is.  

  Waarschuwingen
  Uitwendig gebruik. 
  Indien de zeep in de ogen komt goed uitspoelen. 
  Niet spuiten in de volle zon en bij extreme warmte.

  Fabrikant: 
  Savonnerie Marius Fabre

  Marius Fabre Savon Noir lavoir zwarte zeep spray jardin bestel je snel en veilig online bij Drogist Regentesse. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden.

  Specificaties

  Artikelnummer931647
  EAN nummer3298656600768
  inhoud 500 ml
  collectie Lichaam
  Productsoort Zeep

  Shop meer