Marco Polo Kersenpitzak maximodel 28 x 25 - Drogist Regentesse
Menu
Marco Polo Kersenpitzak maximodel 28 x 25

Marco Polo Kersenpitzak maximodel 28 x 25

De wijze waarop dit kersenpitkussen werkt, berust erop dat de absoluut droge kersenpitten zich met warmte opladen en deze warmte gericht aan de betrokken lichaamsdelen afgeven

€ 15,49  Omschrijving

  Grootmoeders kersenpitzak
  Een natuurlijke weldaad

  Met Oma's kersenpitzak geniet u van een al eeuwenoude Zwitserse traditie.

  Oma's kersenpitzak is een warmtekussen gevuld met  speciaal gedroogde en gereinigde kersenpitten, die de bijzondere eigenschap hebben warmte op te nemen en langzaam af te geven aan de omgeving.

  Door haar unieke eigenschap geeft Oma's kersenpitzak een aangename en ontspannende warmte bij spier- of buikpijn, bij nek-, schouder- en rugklachten, gewrichtspijn of in bed tegen de kou!

  Oma's kersenpitzak is een 100% eerlijk, natuurzuiver product en vormt zich perfect naar uw lichaam. Na afkoeling onttrekt het geen warmte aan het lichaam

  Werking van de kersenpitten:
  De werking van kersenpitten is een klein wonder van de natuur. Een kersenpit bestaat nl. uit een kleine binnenpit met daaromheen een buitenpit. Tussen deze twee lagen bevindt zich lucht. Deze luchtlaag zorgt ervoor dat de kersenpit een isolerende werking heeft (vergelijkbaar met een thermosfles).

  Afmeting: 24 x 24 cm

  Samenstelling
  Kussenhoes, kersenpitten

  Gebruik
  Verwarm de kersenpitzak in de magnetron of oven.

  Magnetron: 
  Plaats een koopje water in de magnetron. De waterdamp voorkomt uitdroging van de pitten en bevordert een langere levensduur.
  Leg het kersenpitkussen zorgvuldig midden op het draaiplateau in uw magnetron. Verwijder altijd het rooster uit de magnetron.
  Stel het vermogen van de magnetron in op max. 600W en verwarm het kussen ca. 1 minuut.
  Is de gewenste temperatuur nog niet bereikt, verleng dan de opwarmtijd in stappen van 15 seconden.

  Zorg dat het kersenpitkussen geen belemmering vormt voor het goed draaien van de draaischijf. Indien de mangetron geen draaischijf bevat dient u het kussen halverwege de opwarmtijd om te draaien voor een gelijkmatige verwarming.

  Oven:
  Verwarm het kersenpitkussen in een vuurvaste schaal met deksel in het midden van de oven bij een maximum tamperatuur van 130°C. Verwarm het kussen ongeveer 10 minuten.
  Draai het kersenpitkussen halverwege de tijd om voor een gelijkmatige verwarming

  Fabrikant
  Marco Polo
  Noorderkroon 2
  7131 HT  Lichtenvoorde

  Marco Polo Kersenpitzak maximodel 28 x 25 bestel je snel en veilig online bij Drogist Regentesse. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden.

  Specificaties

  Artikelnummer649801
  EAN nummer4033456603118
  inhoud 1 stuks
  collectie Gezondheidsproducten

  Shop meer