Marcel'S GR Soap Afwasmiddel sinaasappel & jasmijn - Drogist Regentesse
Menu
Marcel'S GR Soap Afwasmiddel sinaasappel & jasmijn

Marcel'S GR Soap Afwasmiddel sinaasappel & jasmijn

Alle producten van Marcel's Green Soap ruiken fantastisch, maken geweldig schoon en zijn 100% natuurlijk

€ 3,49 € 3,14  Omschrijving

  Alle producten van Marcel's Green Soap ruiken fantastisch, maken geweldig schoon en zijn 100% natuurlijk. Gemaakt van plantaardige zepen en verrijkt met biologische oliën en parfum.

  Gemaakt van plantaardige zepen. Vriendelijk voor het milieu. Maar streng en meedogenloos voor dat vette glas of die aangekoekte pan. Verrijkt met biologische oliën en parfum, zodat afwassen (we durven het bijna niet te zeggen) een echte ‘geurbeleving’ wordt. En terwijl je wordt opgeslokt door die intense ervaring wordt de huid van je handen verzorgd door het zachte schuim en de verrijkende ingrediënten. Weet je wat? Ik kan niet wachten tot vanavond de vaat weer klaar staat.   
  Jasmijn heeft een mysterieus, bedwelmend parfum, en schijnt ook een sterk afrodisiacum te zijn. Sinaasappel voegt hieraan de broodnodige nuchterheid en frisheid toe. We zijn hier tenslotte om schoon te maken.

  Ingredienten
  Anionische oppervlakte actieve stoffen: 5 tot 15%, amfoterische oppervlakte actieve stoffen, parfum, biologische sinaasappelolie, biologische zonnebloemolie, biologische jasmijnolie: <5%

  Gebruik
  Gebruik bij de afwas.

  Waarschuwing.
  Veroorzaakt ernstige oogirritatie
  Bij contact met ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten.

  Marcel'S GR Soap Afwasmiddel sinaasappel & jasmijn bestel je snel en veilig online bij Drogist Regentesse. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden.

  Specificaties

  Artikelnummer955649
  EAN nummer8719189416114
  inhoud 500 ml
  collectie Huishoudelijke producten
  Productsoort Afwasmiddel

  Shop meer