Lucovitaal Wrat weg - Drogist Regentesse
Menu
Lucovitaal Wrat weg

Lucovitaal Wrat weg

Lucovitaal Wrat Weg is een medisch hulpmiddel voor de behandeling van gewone wratten.

€ 9,99  Omschrijving

  Lucovitaal Wrat Weg is een medisch hulpmiddel voor de behandeling van gewone wratten. Het bevat monochloorazijnzuur, een stof die een afbrekende werking heeft op de huid. De wrat zal laagje voor laagje loslaten. Monochloorazijnzuur zorgt er voor dat de cellen die het wrattenvirus bevatten verdwijnen.

  De voordelen: Een voordeel van het gebruik van Lucovitaal Wrat Weg is dat het aanstippen van de wrat geen pijn doet, mits gebruikt volgens de gebruiksaanwijzing en het dus ook voor kinderen gebruikt kan worden.

  • Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar;
  • Voor de behandeling van gewone wratten op handen en voeten;
  • Slechts 1 behandeling per week;
  • Pijnloos aanstippen*;
  • Effectief voor dikke wratten op handpalmen en voetzolen en hardnekkige
  wratten;
  • Gemakkelijk en eenvoudig te gebruiken.

  * Het aanstippen is pijnloos mits gebruikt volgens de gebruiksaanwijzing.

  Ingredienten
  Monochloorazijnzuur, gezuiverd water.

  Gebruik
  Gebruik Lucovitaal Wrat Weg maar 1 keer per week. Om te voorkomen dat de huid rondom de wrat wordt aangetast, wordt aanbevolen om voorafgaand aan de behandeling de omliggende huid van de wrat te beschermen tegen de bijtende werking van de vloeistof met bijvoorbeeld Vaseline of Zinkzalf.

  Let erop dat u Wrat Weg alleen op de wrat aanbrengt. Laat het vervolgens even drogen. De wrat hoeft niet afgedekt te worden. In een week tijd zal de wrat laagje voor laagje loslaten. De vloeistof heeft een week nodig om het bovenste laagje van de huid los te weken, u zult dus niet direct na het aanbrengen resultaat zien. Na enige tijd worden de wrattencellen vernietigd en zal de wrat een witte kleur krijgen en worden afgestoten. Niet vaker aanbrengen dan 1 keer per week. Afhankelijk van de grootte en dikte van de wrat kan het noodzakelijk zijn om de behandeling na een week te herhalen. Wratten zijn besmettelijk. Daarom wordt gebruik van het product door meerdere personen afgeraden.

  Breng Lucovitaal Wrat Weg aan met de grootst mogelijke zorg. De oplossing is bijtend. Let goed op bij de toepassing op lichaamsdelen die moeilijker te bereiken zijn zoals voetzolen. Dit geldt vooral bij personen met een beperkte mobiliteit of in geval van een gestoorde fijne motoriek (trillende handen, verstijfde vingers). Sluit de pen goed af na gebruik.

  Waarschuwing
  Wrat weg kan enkele bijwerkingen veroorzaken, hoewel niet iedereen deze bijwerkingen krijgt. De bijwerkingen die kunnen optreden zijn: huidirritaties, branderigheid, roodheid van de huid of overgevoeligheidsreacties. Wanneer één van deze bijwerkingen ernstig wordt of als er bij u een bijwerking optreedt die niet in deze gebruiksaanwijzing is vermeld,raadpleeg dan uw arts of apotheker.

  • Enkel bestemd voor uitwendig gebruik;
  • Alleen gebruiken voor wratten op handen en voeten; 
  • Heel voorzichtig gebruiken. De vloeistof van DermaForte® Wrat weg is bijtend;
  • Als de gezonde huid in contact komt met DermaForte® Wrat weg, spoel deze dan af met water. Als er, ondanks deze voorzorgsmaatregel, huidirritatie ontstaat, dan dient de huid hetzelfde behandeld te worden als brandwonden;
  • Neem contact op met de huisarts indien klachten aanhouden;
  • De pen goed sluiten na gebruik en in staande positie wegzetten; 
  • Buiten bereik van kinderen bewaren;
  • Gebruik door kinderen, ouderen en minder valide, altijd onder supervisie van een volwassene;
  • Voorkom contact met de huid, kleding, textiel, tafelkleden.

  Lees voor gebruik de bijsluiter.

  Fabrikant PK Benelux
  Vluchtoord 17
  ​5406 XP  Uden  

   

  Lucovitaal Wrat weg bestel je snel en veilig online bij Drogist Regentesse. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden.

  Specificaties

  Artikelnummer902656
  EAN nummer8713713038599
  inhoud 4 ml
  collectie Handen/voeten/benen
  Productsoort Overig
  Z-Index 16219740

  Shop meer