Lucovitaal Voetschimmel zwemmerseczeem spray - Drogist Regentesse
Menu
Lucovitaal Voetschimmel zwemmerseczeem spray

Lucovitaal Voetschimmel zwemmerseczeem spray

Lucovitaal®  Voetschimmel Zwemmerseczeem spray is bedoeld als ondersteuning bij de behandeling van zwemmerseczeem (voetschimmel).

€ 9,99 € 8,49  Omschrijving

  Lucovitaal Voetschimmel zwemmerseczeem spray - Medisch hulpmiddel

  Lucovitaal®  Voetschimmel Zwemmerseczeem spray is bedoeld als ondersteuning bij de behandeling van zwemmerseczeem (voetschimmel). Zwemmerseczeem gaat vaak gepaard met jeuk, roodheid en schilfering tussen de tenen en op de voetzolen. Meestal zorgt zwemmerseczeem ook voor een onaangename geur. Zwemmerseczeem is besmettelijk. De schimmel verspreidt zich gemakkelijk op warme en vochtige plaatsen, zoals bijvoorbeeld in zwembaden, douches en natte vloeren.

  Toepassing
  Ondersteuning bij de behandeling van zwemmerseczeem (voetschimmel).

  Samenstelling
  Alcohol Denat
  Aqua
  Glycerin 
  Urea
  Natilact®
  Phenoxyethanol Ethyl-hexylglycerin
  Camphor
  Menthol
  Lactic Acid, 4-Terpineol

  Gebruik
  Droog beide voeten zorgvuldig af en breng de spray tweemaal daags aan (in de ochtend en de avond) in een dun laagje op beide voeten. Dit is nodig omdat de schimmel ook op de andere voet aanwezig kan zijn zonder dat dit zichtbaar is. Breng de spray aan onder en tussen de tenen, op de voetzool en aan de zijkant van de voet. Laat de spray 1 tot 2 minuten drogen voor de vorming van de beschermlaag. Na behandelen voeten 24 uur niet wassen of direct opnieuw behandelen. Meestal treedt al na enkele dagen verbetering op. Zet de behandeling voort tot een week nadat het zwemmerseczeem geheel is verdwenen. Let op! Onregelmatig gebruik of voortijdig stoppen van de behandeling vergroot de kans op het terugkeren van de klachten.

  Niet gebruiken bij
  In geval van overgevoeligheid het gebruik van Lucovitaal® Voetschimmel (Zwemmerseczeem) spray staken.

  Waarschuwingen
  * Buiten bereik van jonge kinderen houden; In geval van overgevoeligheid het gebruik van Lucovitaal® Voetschimmel (Zwemmerseczeem) spray staken; • Enkel voor uitwendig gebruik; 
  • Vermijd contact met ogen en slijmvliezen; 
  • Raadpleeg uw arts wanneer na twee weken geen verbetering optreedt

  Fabrikant
  PK Benelux B.V.
  5406 XP 
  Vluchtoord 17 Uden

  Lucovitaal Voetschimmel zwemmerseczeem spray bestel je snel en veilig online bij Drogist Regentesse. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden.

  Specificaties

  Artikelnummer932629
  EAN nummer8713713063898
  inhoud 25 ml
  collectie Handen/voeten/benen
  Productsoort Voetverzorging
  Z-Index 16776011

  Shop meer