Lucovitaal Orthopedische slippers 37-38 zwart - Drogist Regentesse
Menu
Lucovitaal Orthopedische slippers 37-38 zwart

Lucovitaal Orthopedische slippers 37-38 zwart

Lucovitaal Orthopedische Slippers zijn zo ontworpen dat ze helpen bij rug-, heup-, been-, knie- en voetklachten.

€ 24,99  Omschrijving

  Lucovitaal Orthopedische Slippers zijn zo ontworpen dat ze helpen bij rug-, heup-, been-, knie- en voetklachten. De hoge kwaliteit traagschuim vormt zich naar de vorm van de voeten. De slipper geeft ondersteuning en schokdemping tijdens het lopen of staan en helpt bij pijnlijke voeten, benen, knieën, heupen en rug.

  Als je deze slippers aan hebt wil je ze niet meer uit doen!

  Samenstelling

  Voetbed: Het voetbed van deze originele Orthopedische Traagschuim Slippers is gemaakt van hoge kwaliteit traagschuim. Dit traagschuim vormt zich naar de vorm van de voeten. Ook reageert het voetbed op lichaamstemperatuur waardoor deze altijd comfortabel aanvoelt. Op deze manier kunt u lange afstanden afleggen zonder vermoeide, pijnlijke voeten te krijgen.

  Zool: De onderzijde van de slipper is gemaakt van ‘EVA’ materiaal, oftewel: Ethyleen Vinyl Acetaat. Dit materiaal heeft de beste schok absorptie van alle materialen die beschikbaar zijn. Het materiaal is uitermate licht in gewicht, flexibel, zacht maar heel stevig.

  Teenspreider: De teenspreider is gemaakt van zacht en stevig materiaal dat niet irriteert tussen de tenen en zo minimale kans geeft op blaren.

  Fabrikant
  PK Benelux 
  Vluchtoord 17
  5406 XP Uden

  Lucovitaal Orthopedische slippers 37-38 zwart bestel je snel en veilig online bij Drogist Regentesse. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden.

  Specificaties

  Artikelnummer847225
  EAN nummer8713713062525
  inhoud 1 paar
  collectie Handen/voeten/benen
  Productsoort Overig

  Shop meer