Lucovitaal Orthopedische sandalen maat 37 - Drogist Regentesse
Menu
Lucovitaal Orthopedische sandalen maat 37

Lucovitaal Orthopedische sandalen maat 37

Lucovitaal Orthopedische sandalen maat 37

€ 49,99  Omschrijving

  Lucovitaal Orthopedische sandalen maat 37

  De Originele Orthopedische Sandaal Slippers zijn zo ontworpen dat ze helpen bij rug-, heup-, been-, knie- en voetklachten.

  Het orthopedisch voetbed van de sandaal slippers zorgt voor een goede ondersteuning van de voeten. De loophouding wordt hierdoor gecorrigeerd en voorkomt zo problemen aan voeten en rug. De sandaal slippers bieden ondersteuning en schokdemping tijdens het lopen of staan en helpt bij pijnlijke voeten, benen, knieën, heupen en rug. De druk op de voeten wordt aanzienlijk verlicht en de voeten ontspannen terwijl ze rusten op het orthopedisch voetbed. De slippers zijn ook geschikt voor diabetici en mensen met reumatische voeten. Een weldadige en therapeutische werking voor het lichaam!

  Voetbed
  Het voetbed van deze unieke Orthopedische Sandaal Slippers is gemaakt van hoge kwaliteit traagschuim. Dit traagschuim vormt zich naar de vorm van de voeten. Het voetbed geeft ondersteuning aan het voetweefsel en houdt het hielbeen in zijn natuurlijke positie. Ook reageert het voetbed op lichaamstemperatuur waardoor deze altijd comfortabel aanvoelt.

  Zool
  De onderzijde van de sandaal slippers is gemaakt van ‘EVA’ materiaal, oftewel: Ethyleen Vinyl Acetaat. Dit materiaal is uitermate licht in gewicht.

  Lederlook
  De hoogwaardige kwaliteit imitatie leer geeft een chique uitstraling aan deze unieke sandaal slippers.

  Reinigen
  De sandaal slippers kunnen gereinigd worden met een schone vochtige doek.

  Als je deze slippers aan hebt wil je ze niet meer uit doen!

  Fabrikant

  PK Benelux BV
  5406 XP
  Uden

  Lucovitaal Orthopedische sandalen maat 37 bestel je snel en veilig online bij Drogist Regentesse. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden.

  Specificaties

  Artikelnummer947475
  EAN nummer8713713092959
  inhoud 1 paar
  collectie Handen/voeten/benen
  Productsoort Overig

  Shop meer