Lucovitaal Orthopedische gel sloffen zwart 44-45 - Drogist Regentesse
Menu
Lucovitaal Orthopedische gel sloffen zwart 44-45

Lucovitaal Orthopedische gel sloffen zwart 44-45

Heerlijk ontspannen met de Originele Orthopedische Gel Sloffen van Lucovitaal®!

€ 24,99  Omschrijving

  Heerlijk ontspannen met de Originele Orthopedische Gel Sloffen van Lucovitaal®! De gel pantoffels hebben een speciaal ontworpen orthopedisch voetbed. Dankzij dit unieke ontwerp worden tijdens het lopen schokeffecten geabsorbeerd, wat een verademing geeft bij pijnlijke lichaamsdelen als branderige, pijnlijke voeten, benen, knieën en rug.

  De druk op de voeten wordt aanzienlijk verlicht en de voeten ontspannen terwijl ze rusten op het orthopedisch voetbed. Een weldadige en therapeutische werking voor het lichaam! De gewrichten worden recht gezet waardoor de pijn wordt verlicht. Lucovitaal Originele Orthopedische Gel Sloffen zijn gemaakt van hoogwaardige wol vezels en zijn voorzien van gel antislip zolen waardoor het maximaal draagcomfort geeft.

  Samenstelling
  Hoogwaardige Wol Vezels

  Gebruik
  De sloffen zijn geschikt voor zowel vrouwen als mannen en kunnen zelfs in de wasmachine (op 30 graden wolwas) gewassen worden.

  Fabrikant
  PK Benelux 
  Vluchtoord 17
  5406 XP Uden

  Lucovitaal Orthopedische gel sloffen zwart 44-45 bestel je snel en veilig online bij Drogist Regentesse. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden.

  Specificaties

  Artikelnummer909840
  EAN nummer8713713063683
  inhoud 1 paar
  collectie Handen/voeten/benen
  Productsoort Overig

  Shop meer