Lucovitaal Oorspray - Drogist Regentesse
Menu
Lucovitaal Oorspray

Lucovitaal Oorspray

Lucovitaal Oorspray

€ 10,99 € 10,44  Omschrijving

  Lucovitaal Oorspray

  Deze oorspray kan worden gebruikt om overtollig oorsmeer te verwijderen uit de externe gehoorgang.
  De oorspray is een oplossing bestaande uit een mengsel van met name natuurlijke extracten en het reinigingsmiddel natrium docosaat. Het heeft milde oorsmeeroplossende eigenschappen, die worden toegeschreven aan natrium docusaat. Deze stof activeert het contact tussen Lucovitaal Oorspray en de overtollige vuil- en vetdeeltjes, waarna deze gemakkelijk worden afgevoerd.

  Aanwijzing voor het gebruik:

  Dagelijks 2-3 doseringen in elk oor. Gebruik de oorspray niet langer dan 30 dagen achtereen. De spray is zo mild dat men desgewenst de dosering mag verhogen tot maximaal 4-6 keer sprayen.

  Lees voor gebruik de bijsluiter.


  Ingredienten:
  Water (Aqua purificata), Propyleenglycol , Kamille extract, Natriumchloride, Calendula extract, Natrium Docusaat (Dioctylsulfosuccinate), Dinatriumfosfaat , Kruidnagelboom extract, Natrium dihydrogenofosfaat, Bronopol.

  Niet gebruiken bij:
  In geval van overgevoeligheid het gebruik van lucovitaal allergie kids neusspray staken.
  Niet gebruiken na een neusoperatieaDe oorspray niet toepassen in gevallen van oorontsteking of oorpijn, bij vreemde voorwerpen in het oor, bij trommelvliesperforatie en bij dragers van trommelvliesbuisjes. Het gebruik van de oorspray moet worden gestaakt als oorsuizen (tinnitus) of duizeligheid ontstaat of indien herhaalde pijnklachten ontstaan direct na het toedienen van de oorspray. Overleg met uw arts bij twijfel.

  Lucovitaal Oorspray dient niet te worden gebruikt bij overgevoeligheid (allergie) voor één of meerdere bestanddelen. Roodheid van de huid, jeuk, aanhoudende vochtafscheiding of oorpijn direct na het sprayen kan een aanwijzing zijn voor overgevoeligheid.

  De spray bevat zeep en kan irritatie veroorzaken indien gebruikt in mond of ogen. Indien de spray per ongeluk in de mond of oog wordt gesprayd, deze direct uitspoelen met veel water.

  Buiten bereik van jonge kinderen houden

  Distributeur:
  PK Benelux BV
  Postbus 748,
  5400 AS Uden

  Lucovitaal Oorspray bestel je snel en veilig online bij Drogist Regentesse. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden.

  Specificaties

  Artikelnummer950437
  EAN nummer8713713009209
  inhoud 20 ml
  collectie Voedingssupplementen
  Productsoort Overige vitaminen/mineralen
  Z-Index 14945355

  Shop meer